Hotels in Valle de Abdalagís

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Valle de Abdalagís van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
La SorpresaBed & Breakfast
8.4
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Dit hotel biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en een gelegenheid om kanoën, wandelen en paardrijden uit te proberen.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig138 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Iglesia de San Lorenzo is circa 12 minuten loopafstand ervan, terwijl Mirador del Gangarro circa 12 minuten loopafstand ervandaan ligt.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Vanaf€ 217 /nachtSelecteren
El Refugio De AlamutHotel
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Gelegen op 2 km van het centrum van Valle de Abdalagís, biedt het appartement met uitzicht over de berg een privee patio.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
Casacamino343 Appartement Valle de AbdalagísPension
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Selecteren

FAQ over hotels in Valle de Abdalagís

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Valle de Abdalagís hebben een centrale locatie?

We raden Refugio Del Alamut als het beste hotel met gratis parkeren, een speelzaal en een seizoensgebonden buitenzwembad, gelegen op 1 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Valle de Abdalagís?

Een van de beste goedkope hotels is Refugio Del Alamut, beoordeeld met 8.4/10, dat €56 per nacht kost en gratis parkeren, een speelzaal en een seizoensgebonden buitenzwembad aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Valle de Abdalagís zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Refugio Del Alamut, beoordeeld met 8.4/10, dat gratis parkeren, een speelzaal en een seizoensgebonden buitenzwembad heeft. Het is op 1100 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €56 per nacht.

Waar logeren in Valle de Abdalagís?

Beste goedkope hotels in Valle de Abdalagís

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Valle de Abdalagís zijn kunnen ervoor kiezen om in El Refugio De Alamut te verblijven, met een kamerprijs vanaf €58 per nacht. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij El Refugio De Alamut, dat op loopafstand van 15 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Iglesia de San Lorenzo, zoals het voordelige El Refugio De Alamut met de prijs vanaf €58.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

El Refugio De Alamut ligt in het hart van Valle de Abdalagís en biedt gratis parkeren, een speelzaal en een seizoensgebonden buitenzwembad. Overweeg een verblijf in Hostal Vista A La Sierra als u in het hart van Valle de Abdalagís, een paar minuten lopen van Mirador del Gangarro, wilt zijn.

Als u meer wilt weten over de attracties van Valle de Abdalagís, kies dan voor El Refugio De Alamut bij Mirador del Gangarro. Geen reis naar Valle de Abdalagís is voldaan zonder een bezoek aan Mirador del Gangarro, in de buurt waarvan u de accommodaties El Refugio De Alamut en Hostal Vista A La Sierra treft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Valle de Abdalagís bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Casaenmedio. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Valle de Abdalagís, zullen blij zijn met Casaenmedio en Casa Los Barberos. Voor degenen die in Valle de Abdalagís op zakelijk bezoek zijn, is El Refugio De Alamut een goede optie, gunstig gelegen op 1100 meter van het centrum. El Refugio De Alamut is een populair resort met gratis parkeren, een speelzaal en een seizoensgebonden buitenzwembad voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder