Hotels in Tineo

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tineo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig120 beoordelingen
Het Palacio De Meras Tineo ligt op 55 km van de luchthaven Asturias, beschikt over een wijnkelder en een restaurant, en er zijn auto's te huur.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
5.5 km van Stadscentrum
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum500 meter van Coleccion Museografica Museo de Arte Sacro de Tineo
Het verleent 24-uurs receptie en een wasserij is binnen 450 meter van Coleccion Museografica Museo de Arte Sacro de Tineo in Tineo gelegen.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Gran Hotel SemellonHotel
Kaart
7.8 km van Stadscentrum
Palacio de los Omana is op op afstand van 4 km van een hotel, terwijl de luchthaven Asturias is 70 km ervandaan.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren

Waar logeren in Tineo?

Beste goedkope hotels in Tineo

Voor een budgetbewuste reiziger zijn er in Tineo 5 accommodaties om in overweging te nemen, waaronder Pension Bar Tineo en Casa Lula. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Pension Bar Tineo in het centrum van Tineo hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Coleccion Museografica Museo de Arte Sacro de Tineo, zoals het voordelige Pension Bar Tineo met de prijs vanaf €28.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Hotels zoals Hotel Palacio De Meras en Pension La Posada zijn ideaal gelegen in het stadscentrum van Tineo en bieden gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Denk aan een verblijf in Pension La Posada in Tineo, als u centraal wilt logeren.

Pension La Posada op 5 minuten lopen van het centrum van de stad met een scala aan bezienswaardigheden kan een interessante optie zijn voor mensen die graag in de buurt van Ermita de San Roque willen verblijven. Pension La Posada en Pension Bar Tineo zijn de geweldige logeeropties dicht bij Monumento a las gentes del campo, op 550 meter van het centrum van Tineo.

Luxe en boetiekaccommodatie in Tineo

Het boeken van een kamer in Hotel Palacio De Meras, dat direct naast Monumento a las gentes del campo en op 5 wandelminuten van het stadscentrum ligt, verzekert u van een luxe verblijf in Tineo.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen kunnen Apartamentos Rurales Casa Pajulon appartement dicht bij Ermita de San Roque boeken, dat over gratis parkeren, een zonnedek en wandelen beschikt. B&B's in Tineo zijn onder andere Apartamentos Rurales Casa Pajulon en Apartamentos Los Balcones. Voor een gezinsvakantie in Tineo, is Pension La Posada een geschikte accommodatiemogelijkheid aangezien dit gezinsvriendelijke hotel tevens paardrijden, wandelen en bowlen biedt. Pension Parrilla Casa Vicente is een populaire badplaats die ook gratis parkeren, paardrijden en bowlen biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Tineo te hebben verkend.

Meer zienMinder