Hotels in Sant Francesc de s'Estany

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sant Francesc de s'Estany van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig203 beoordelingen
Kaart
4.0 km van Stadscentrum
Het 3-sterren OM Hotels Sant Francesc de s'Estany, met uitzicht op het zwembad, ligt op circa 6 km rijden van Aguamar Water Park en biedt een zwembad en een terras aan.
Vanaf€ 278 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig108 beoordelingen
Het is 15 minuten rijden naar de luchthaven Ibiza en op ongeveer 1 km van Es Cavallet.
Vanaf€ 233 /nachtSelecteren
Cosmos Grand Hostal Sant Francesc de s'EstanyHotel
Kaart
4.0 km van Stadscentrum
Dit hotel beschikt over kamers met tuinzichten, terwijl een welgelegen locatie gemakkelijke toegang tot LoveBoat aanbiedt.
Selecteren

FAQ over hotels in Sant Francesc de s'Estany

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste hotels in Sant Francesc de s'Estany in de buurt van de luchthaven Ibiza?

Meer dan 10770 positieve beoordelingen van de klanten van iBooked.nl over accommodaties vlakbij de luchthaven Ibiza zijn beschikbaar. Andere top acommodaties zijn Ibiza Sun Apartments, Hard Rock Hotel Ibiza en Hotel Torre Del Mar - Ibiza.

Welke goedkope hotels in Sant Francesc de s'Estany zijn de populairste?

OM Hotels beoordeeld met 8.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Sant Francesc de s'Estany. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24-uurs receptie.

Wat zijn de top boetiekhotels in Sant Francesc de s'Estany?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Boutique Hostal La Curandera De Salinas, beoordeeld met 8.2/10, tegen €137 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Sant Francesc de s'Estany?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. OM Hotels beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24-uurs receptie aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €283 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Sant Francesc de s'Estany?

Boutique Hostal La Curandera De Salinas (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een wellnesscentrum voor €137 per nacht.

Waar logeren in Sant Francesc de s'Estany?

Beste goedkope hotels in Sant Francesc de s'Estany

Als u over niet al te groot budget voor vakantie in Sant Francesc de s'Estany beschikt, dan verdient het 3-sterren OM Hotels in Sant Francesc de s'Estany zeker uw aandacht. In het centrum van Sant Francesc de s'Estany vindt u tal van budgethotels, zoals OM Hotels en Boutique Hostal La Curandera De Salinas, die op 30 minuten loopafstand van Cala Jondal liggen. Gelegen nabij Cala Jondal OM Hotels is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €93.

Luchthavens en Metrostations van Sant Francesc de s'Estany

Als u een vroege ochtendvlucht heeft en u gemakkelijk toegang tot de luchthaven Ibiza wilt, overweeg dan Hotel Torre Del Mar - Ibiza of Apartamentos Jet - Adults Only.

Luxe en boetiekaccommodatie in Sant Francesc de s'Estany

Voor een luxe verblijf in Sant Francesc de s'Estany boekt u een kamer in Boutique Hostal La Curandera De Salinas, een boetiekhotel met een zonneterras, 24-uurs receptie en conciërgeservice.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

De appartementen zoals Ibiza Jet Apartamentos Adults Only of Apartamentos Esmeralda Ibiza, gelegen nabij Ibiza luchthaven, zijn wellicht de ideale accommodaties voor short stay reizigers. Bezoekers van Sant Francesc de s'Estany die met het hele gezin reizen, zullen wellicht in hotels zoals Boutique Hostal La Curandera De Salinas geïnteresseerd zijn, aangezien het inclusief een zonneterras, 24-uurs receptie en conciërgeservice aangeboden wordt. OM Hotels is een populaire badplaats die ook gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24-uurs receptie biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Sant Francesc de s'Estany te hebben verkend.

Meer zienMinder