Hotels in San Sebastián de los Reyes

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in San Sebastián de los Reyes van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig452 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum1.5 km van Bingo Sanse
Gasten kunnen ontspannen in de snack bar van het B&B Hotel Madrid Aeropuerto T4, dat over uitstekende locatie in San Sebastián de los Reyes beschikt.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig218 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum600 meter van Minimus
Het comfortabele Holiday Inn Express San Sebastian De Los Reyes, An Ihg San Sebastián de los Reyes ligt in het zakendistrict, op 40 minuten rijden van de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig291 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum200 meter van Centro Cultural Berlin2000
Het functionele Globales De Los Reyes is op slechts 10 minuten rjden van het CosmoCaixa wetenschappelijk museum gelegen en in de buurt van een metrostation.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig161 beoordelingen
Centro Comercial Plaza Norte 2 ligt binnen een autorit van slechts 10 minuten vanaf het comfortabele 3-sterren Sb Express Madrid Norte San Sebastián de los Reyes, terwijl Circuito Permanente del Jarama circa 15 rijminuten ligt.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig189 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum900 meter van Minimus
Est_Art bevindt zich 4 km afstand ervandaan, terwijl Centro Comercial Plaza Norte 2 grofweg 14 minuten wandelen ervan ligt.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig189 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum600 meter van Centro Cultural Berlin2000
Een hotel is gelegen 800 meter afstand van van het metrostation Baunatal en op circa 25 minuten te voet van CosmoCaixa Madrid.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
Hostal SierraPension
8.2
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum400 meter van Cinebox del Centro Comercial Plaza Norte II
Parroquia de Nuestra Señora de la Moraleja ligt ongeveer 25 minuten wandelafstand van het 2-sterren Hostal Sierra San Sebastián de los Reyes, terwijl Micropolix minder dan 2 km afstand ligt.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig139 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum500 meter van Parroquia de San Sebastian Martir
Parroquia de Nuestra Señora de la Moraleja ligt op circa 2 km afstand van het perfecte 2-sterren Hostal Juan Xxiii San Sebastián de los Reyes en Golf Park Madrid ligt op circa 3 km afstand naar de accommodatie.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Be Casa - San Sebastián de los ReyesAparthotel
8.0
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum400 meter van Minimus
Het Be Casa - ligt binnen 150 meter van het metrostation Hospital Infanta Sofia en beschikt over 119 kamers en een buitenzwembad.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
Loft con baño y cocina privados Hotel San Sebastián de los ReyesPension
Kaart
1.3 km van Stadscentrum300 meter van Alcobendas-S.S. De Los Reyes
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in San Sebastián de los Reyes

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van San Sebastián de los Reyes?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van San Sebastián de los Reyes. Hostal Sierra, gelegen op 0,6 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en massage ter plaatse aan. Hotel Praderon met beoordeling 7.2/10 en Hostal Juan Xxiii, beoordeeld met 7.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in San Sebastián de los Reyes?

Meer dan 451 beoordelingen van klanten van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in San Sebastián de los Reyes te selecteren. Globales De Los Reyes met beoordeling 6.8/10 is een geweldige keuze, omdat het krantenservice, een diaprojector en een vergaderruimte samen met 24-uurs receptie, een stomerij en room service aanbiedt. Een andere optie is Sb Express Madrid Norte beoordeeld met 7.0/10 voor €67 per nacht. Andere goedkope mogelijkheden zijn Hotel Praderon en Express By Holiday Inn .

Wat zijn de beste hotels voor koppels in San Sebastián de los Reyes?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Express By Holiday Inn (beoordeling: 7.6/10) ter koste van €66 per nacht, gelegen op 6 km van Ronda de la Comunicación. Het biedt huishouden, een businesscentrum en een vergaderzaal samen met 24-uurs receptie en een stomerij aan. Klanten kunnen een kamer vanaf €54 per nacht boeken. Andere top opties zijn Sb Express Madrid Norte en Globales De Los Reyes.

Welke hotels in San Sebastián de los Reyes zijn goed voor gezinnen?

B&B Hotel Madrid Aeropuerto T4 (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, ledikanten en een vergaderzaal voor €55 per nacht. Hostal Juan Xxiii, beoordeeld met 7.2/10, is ook een goede optie met krantenservice, wandelen en paardrijden. U kunt een rookvrije, geluiddichte en luchtgekoelde kamer voorzien van een TV, een laptop en een bureau voor ongeveer €43 per nacht boeken.

Welke hotels in San Sebastián de los Reyes vlakbij Centro Comercial Plaza Norte 2 zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenB&B Hotel Madrid Aeropuerto T4 (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt 24-uurs receptie, ledikanten en een vergaderzaal aan en ligt op 5 minuten lopen van Centro Comercial Plaza Norte 2. Overweeg ook Ac Hotel (beoordeling: 7.4/10) met een gezondheidsclub en een welnesscentrum te boeken. Het ligt op 0,8 km van Centro Comercial Plaza Norte 2 en biedt stoombaden en een gezondheidsclub aan.

Wat zijn de populairste hotels vlakbij het metrostation in San Sebastián de los Reyes?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl is Hotel Praderon, beoordeeld met 7.2/10 de meest aanbevolen optie in San Sebastián de los Reyes op 800 meter van Reyes Catolicos metrostation. Voor ongeveer €54 per nacht, klanten kunnen ook van een golfbaan, een zonnedek en 24-uurs receptie genieten.

Waar logeren in San Sebastián de los Reyes?

Beste goedkope hotels in San Sebastián de los Reyes

Gifsa Sanse Apartment II is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 60€ per nacht.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Praderon of Apartamento Saray zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. In de Fuente del Fresno wijk vindt u Holiday Inn Express San Sebastian De Los Reyes met een golfbaan en tennis.

Overweeg het verblijven bij Gifsa San Sebastian Apartment, u logeert dan dicht bij Bingo Sanse en uw privacy en comfort worden gegarandeerd.

Luxe en boetiekaccommodatie in San Sebastián de los Reyes

Als u op zoek bent naar een eersteklas hotel, overweeg dan een verblijf bij het 4-sterren B&B Hotel Madrid Aeropuerto T4 of bij het 4-sterren Ac Hotel San Sebastian De Los Reyes.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Hostal Sierra is een leuke accommodatiekeuze, die op slechts 10 minuten rijden van Museo de Metrologia / Museo de Pesas y Medidas ligt. Kies Nh San Sebastian De Los Reyes met zijn familiekamers en korte loopafstand van Súper Tobogán Urbano. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Paleis van de Zarzuela Globales De Los Reyes - een resort met uitzichten over het meer, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder