Hotels in Punta Del Hidalgo

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Punta Del Hidalgo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig202 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum500 meter van Parroquia de San Mateo
Het comfortabele Atlantis Park Resort Punta Del Hidalgo bevindt zich binnen nog geen 5 minuten wandelen van Piscina Natural De La Punta en beschikt over een zwembad met saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
Punta ParadisoBed & Breakfast
8.2
Geweldig128 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum700 meter van Parroquia de San Mateo
Het rookvrije Punta Paradiso Bed and Breakfast Punta Del Hidalgo, gelegen binnen 7 minuten lopen van Sentiero Punta del Hidalgo, beschikt over 6 kamers, een buitenzwembad, een terras en een tuin.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
Oceano Health Spa HotelHotel
8.2
Geweldig68 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum700 meter van Parroquia de San Mateo
Het 4-sterren Oceano Health Spa Punta Del Hidalgo bevestigt zich binnen 5 minuten van Piscina natural Punta del Hidalgo en beschikt over een zwembad en 90 kamers.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
Las GaviotasPension
8.4
Geweldig68 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum500 meter van Parroquia de San Mateo
Chinamada en Piscina natural Punta del Hidalgo zijn op 3 km ervandaan en 15 minuten loopafstand van het Gaviotas.
Vanaf€ 28 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Punta Del Hidalgo

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Punta Del Hidalgo hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 97 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Punta Del Hidalgo. We raden Aparthotel Atlantis Park als het beste hotel met een spa-centrum, snorkelen en wandelen, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste boetiekhotels in Punta Del Hidalgo?

Een van de geweldigste boetiekhotels is OCEANO Hotel Health Spa, beoordeeld met 7.8/10, tegen €181 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Punta Del Hidalgo zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. OCEANO Hotel Health Spa (beoordeling: 7.8/10) biedt kamers met een keukentje, een bankstel en een balkon aan. Bezoekers vinden ook droogkuis/wasserij, een arts en een therapeut leuk.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Punta Del Hidalgo?

OCEANO Hotel Health Spa (beoordeling: 7.8/10) biedt windsurfen, een solarium en paardrijden aan. Het ligt 2,4 km van Playa de San Mateo. Bezoekers kunnen van Spaanse keuken bij Restaurante Arenisco restaurant genieten.

Welke hotels in Punta Del Hidalgo niet ver van Punta de Hidalgo Lighthouse zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersAparthotel Atlantis Park (beoordeling: 7.6/10) leuk. Het biedt een spa-centrum, snorkelen en wandelen aan en ligt op 15 minuten lopen van Punta de Hidalgo Lighthouse. U kunt ook OCEANO Hotel Health Spa met beoordeling 7.8/10 voor ongeveer €181 per nacht. Het ligt op 1,5 km van de bezienswaardigheid en biedt droogkuis/wasserij, een arts en een therapeut aan.

Wat zijn de beste hotels in Punta Del Hidalgo met buitenzwembadden?

Bezoekers kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij OCEANO Hotel Health Spa (beoordeling: 7.8/10) voor €181 per nacht. Deze accommodatie heeft droogkuis/wasserij, een arts en een therapeut, evenals windsurfen, een solarium en paardrijden.

Waar logeren in Punta Del Hidalgo?

Beste goedkope hotels in Punta Del Hidalgo

Sunset On The Sea is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Punta Del Hidalgo. Sunset On The Sea II is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt. Sunset On The Sea is een betaalbare accommodatie in de directe nabijheid van Tragedia Del Berge Istra en met de kamerprijzen vanaf €39.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Punta Del Hidalgo bezoekt, overweeg dan een verblijf in Atlantis Park in het centrum van de stad, u kunt ook Oceano Hotel Health Spa niet ver van Punta de Hidalgo Lighthouse bekijken. Bent u op zoek naar een hotel in het centrum van Punta Del Hidalgo, overweeg dan het gelegen nabij Punta de Hidalgo Lighthouse Oceano Hotel Health Spa.

Atlantis Park is een goede accommodatie in de buurt van het centrum, op loopafstand van Punta de Hidalgo Lighthouse. Veel van de topattracties van Punta Del Hidalgo, waaronder Ermita de San Juan, bevinden zich op loopafstand van Atlantis Park met een zonnedek, een dompelbad en een zoutwaterzwembad, waar de prijzen vanaf €77 beginnen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Punta Del Hidalgo

Reizigers die hun vakantie in Punta Del Hidalgo in een luxe sfeer willen doorbrengen, moeten denken aan het luxe Oceano Hotel Health Spa, die in de buurt van Ermita de San Juan ligt. Degenen, die in een bijzonder unieke ervaring tijdens zijn verblijf in Punta Del Hidalgo geïnteresseerd is, moet Oceano Hotel Health Spa naast Mirador de Las Lajas kiezen, een boetiekhotel met een solarium, een wellnesscentrum en boot varen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Sunset On The Sea is een betaalbaar appartement op 550 meter van Tragedia Del Berge Istra. Casa Ana Con Balcon is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Punta Del Hidalgo, waaronder I.E.S. Tegueste. Als u van plan bent om Punta Del Hidalgo met uw gezin te bezoeken, kies dan voor Oceano Hotel Health Spa in de buurt van Bajamar, dat ook over een solarium, een wellnesscentrum en boot varen beschikt. Oceano Hotel Health Spa is een geweldig resort voor reizigers naar Punta Del Hidalgo die hun vakantie met een solarium, een wellnesscentrum en boot varen willen doorbrengen.

Meer zienMinder