Hotels in Priego de Córdoba

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Priego de Córdoba van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
5.8 km van Stadscentrum
Een verblijf in het Hacienda El Tarajal betekent dat u zich binnen 15 minuten met de auto vanaf het Huis van Niceto Alcala bevindt, terwijl u van een buitenzwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 135 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig210 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum200 meter van Parroquia Nuestra Señora de la Asuncion
Het perfecte Casa Banos De La Villa ligt slechts 5 minuten lopen naar Castillo Priego de Córdoba en beschikt over een solarium, saunafaciliteiten en een buitenzwembad, plus 13 kamers in het hartje van de stad.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig221 beoordelingen
Kaart
4.9 km van Stadscentrum
Het Huerta De Las Palomas Priego de Córdoba heeft een buitenzwembad en 35 kamers en is gelegen op ongeveer 2 km afstand van Jardín Micológico La Trufa.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig170 beoordelingen
Kaart
6.4 km van Stadscentrum
Het onafhankelijke Villa Turistica De Priego Priego de Córdoba ligt in een platteland en biedt 50 kamers en een buitenzwembad.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig112 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum100 meter van Parroquia Nuestra Señora del Carmen
Het 4-sterren Patria Chica Priego de Córdoba ligt binnen 7 minuten wandeling van Koninklijke slachthuizen en biedt accommodatie met een een restaurant en een cadeauwinkel aan.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig106 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum200 meter van Asociacion Aprial
Het Hospederia San Francisco, gesitueerd circa 7 minuten wandelen naar Castillo Priego de Córdoba en beschikt over een terras, een binnenplaats en een bibliotheek, samen met 13 kamers.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig79 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Asociacion Aprial
Het 2-sterren Hosteria De Rafi is op ongeveer 6 lopen van Koninklijke slachthuizen gelegen en biedt een à la carte restaurant, wandelen, paardrijden en fietsen voor sportliefhebbers.
Vanaf€ 37 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig85 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum400 meter van Parroquia Santisima Trinidad y Maria Inmaculada
Het Las Rosas, gelegen op slechts 5 wandelafstand van Teatro Victoria, beschikt over 13 kamers, spatherapie, een terras en een binnenplaats.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig79 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum100 meter van Parroquia Nuestra Señora de la Asuncion
Het 2-sterren Zahorí bevindt zich in een historisch deel van Priego de Córdoba, slechts 250 meter van Iglesia de la Asunción de Priego de Córdoba.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Casa Olea Hotel RuralBed & Breakfast
8.6
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
8.4 km van Stadscentrum
Het Casa Olea Hotel Rural Priego de Córdoba ligt op 90 km van de luchthaven Federico Garcia Lorca Granada-Jaen, beschikt over een bagage-opslag en een restaurant, en er zijn fietsen te huur.
Vanaf€ 186 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum800 meter van Asociacion Aprial
Het 2-sterren Rio Piscina is gevestigd binnen 20-minuten wandeling van Neptune's Fountain en biedt een solarium en een buitenzwembad op locatie en 9 kamers.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van Museo Casa Natal y Museo de Niceto Alcalazamora y Torres
Kerk van San Francisco en Neptunusfontein zijn op minder dan 5 minuten wandelen ervandaan en binnen nog geen 10 minuten wandelen van het Andalusian Palace Bed and Breakfast.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Priego de Córdoba

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste boetiekhotels in Priego de Córdoba?

Meer dan 219 beoordelingen van onze reizigers kunnen helpen de beste boetiekhotels van Priego de Córdoba te vinden. We raden Huerta De Las Palomas beoordeeld met 8.0/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €97 per nacht met een zonnedek, een vergaderruimte en een bubbelbad ter plaatse. Nog een boetiekoptie is het 4-sterren Casa Banos De La Villa beoordeeld met 8.6/10 voor €151 per nacht. Hotel Patria Chica beoordeeld met 8.2/10: een 4-sterrenhotel met huishouden, boodschappen dienst en een kindermenu.

Welke top hotels in Priego de Córdoba hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 158 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Priego de Córdoba. Het beste hotel in het centrum van Priego de Córdoba is Hotel Las Rosas, beoordeeld met 6.4/10, biedt een wellnesscentrum, huishouden en massage aan. Hotel Hospederia San Francisco met beoordeling 8.2/10 en Casa Banos De La Villa, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Priego de Córdoba?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 4 opties in Priego de Córdoba. Villa Turistica De Priego beoordeeld met 7.2/10 is nog een goed hotel, dat gratis parkeren, huishouden en een businesscentrum aanbiedt en €100 per nacht kost.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Priego de Córdoba?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze reizigers is Villa Turistica De Priego (beoordeling: 7.2/10). Het ligt op 7 km van History Museum en biedt een TV, een eethoek en een zitruimte in de kamers voor ongeveer €100 per nacht aan. Andere top opties zijn Hotel Rio Piscina, Hotel Las Rosas en La Posada Real.

Welke hotels in Priego de Córdoba met buitenzwembadden zijn de beste?

Meer dan 270 beoordeling van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Priego de Córdoba te selecteren. Casa Banos De La Villa, dat een zonnedek, ledikanten en een solarium aanbiedt en beoordeeld met 8.6/10 is, kan de beste accommodatie voor €53 per nacht zijn. Het ligt in de Barrio de la Villa wijk en heeft Restaurante Asador La Muralla restaurant in de buurt. Misschien vindt u Huerta De Las Palomas beoordeeld met 8.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €97 per nacht.

Waar logeren in Priego de Córdoba?

Beste goedkope hotels in Priego de Córdoba

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Priego de Córdoba zijn kunnen ervoor kiezen om in Las Rosas te verblijven, met een kamerprijs vanaf 53€ per nacht. Villa De Priego De Cordoba is een betaalbare optie die 7 km van Koninklijke slachthuizen ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Hotels zoals Casa Banos De La Villa en Hotel Rio Piscina zijn uitstekende accommodatiemogelijkheden in het centrum van Priego de Córdoba. Hotel Patria Chica is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.2 km van het stadscentrum.

Een hotel in de nabijheid van een natuurlijke omgeving, zoals Hospederia San Francisco op 400 meter afstand van Iglesia de la Asunción, natuurreservaten, olijfboomgaard en een boomgaard, is een ideale keuze in Priego de Córdoba.

Luxe en boetiekaccommodatie in Priego de Córdoba

Wilt u een luxe verblijf in Priego de Córdoba, dan kunt u Huerta De Las Palomas, een 4-sterrenaccommodatie met alle benodigde voorzieningen, boeken.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Priego de Córdoba bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Hosteria De Rafi.

Meer zienMinder