Hotels in Pinoso

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Pinoso van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum
De woning beschikt over een zoutwaterzwembad, een zonnedek en een gemeenschappelijke salon ter plaatse en gasten kunnen luieren bij een buitenzwembad.
Vanaf€ 129 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig70 beoordelingen
Kaart
4.7 km van Stadscentrum
Dit hotel biedt een zwembad en een gelegenheid om wandelen, paardrijden en fietsen uit te proberen.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig9 beoordelingen
Kaart
4.2 km van Stadscentrum
Het Casa Rodriguillo Bed and Breakfast biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en de mogelijkheid om wandelen, paardrijden en fietsen uit te proberen.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Ermita de Santa Catalina en Mercado Pinoso zijn rond 10 minuten loopafstand vandaan en ongeveer 5 minuten lopen naar het Boutique B&B Suite At Casa Grande.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
Boutique 2 Bedroom B&B Garden SuiteBed & Breakfast
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het hotel is op 10 minuten lopen van Ermita de Santa Catalina en heeft een zwembad en een tuin.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Pinoso

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Pinoso?

Boutique B&B Suite At Casa Grande, beoordeeld met 8.0/10 is het beste hotel met gratis parkeren, een zonneterras en schoonheidsbehandelingen, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke top hotels in Pinoso zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is Sunny Vista, beoordeeld met 8.4/10, dat €114 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aanbiedt. Casa Rodriguillo is ook een goede keuze met beoordeling 8.6/10 voor €112 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Pinoso?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Sunny Vista beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €114 per nacht boeken.

Welke hotels in Pinoso zijn goed voor gezinnen?

Sunny Vista (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats voor €114 per nacht. U kunt ook Casa Rodriguillo (beoordeling: 8.6/10) voor ongeveer €112 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aan.

Welke verblijfsplekken in Pinoso met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 97 beoordelingen zijn er 5 hotels met buitenzwembadden in Pinoso. Misschien vindt u Mansion Taratata beoordeeld met 8.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €130 per nacht.

Waar logeren in Pinoso?

Beste goedkope hotels in Pinoso

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Sunny Vista als u op een budget reist maar graag van gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats wilt kunnen genieten. Attic At 91 is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Mensen, die het liefst in het centrum van Pinoso verblijven, kunnen kiezen voor Boutique B&B Suite At Casa Grande gelegen op 500 meter van El Timon Restaurante. Luxury 2-Bed Garden Apartment In bevindt zich in het hart van Pinoso en biedt gratis parkeren, een zonneterras en schoonheidsbehandelingen.

Boutique B&B Suite At Casa Grande is een goede accommodatie in de buurt van het centrum, op loopafstand van Mercado Pinoso. Mercado Pinoso is een populaire attractie en als u het wilt bezoeken in Pinoso, kunt u kiezen voor een verblijf in Boutique B&B Suite At Casa Grande met tarieven vanaf €113.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die Pinoso met hun familie bezoeken, is er een appartement naast Mercado Pinoso, zoals Luxury 2-Bed Garden Apartment In of Attic At 91. Luxury 2-Bed Garden Apartment In is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0,1 km van het centrum van Pinoso ligt. Sunny Vista biedt zijn gasten een 3-sterren gezinsaccommodatie en is voorzien van gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats. Sunny Vista is een populaire badplaats die ook gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Pinoso te hebben verkend.

Meer zienMinder