Hotels in Mogro

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mogro van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig190 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum800 meter van Dunas de Liencres Natural Reserve
Het fantastische 4-sterren Spa Milagros Golf is gelegen ongeveer 6 minuten loopafstand van de Parco nazionale delle dune di Liencres en beschikt over 80 kamers met uitzicht op de zee.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig126 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het hoogste niveau van comfort samen met een terras en een tuin wachten op u in de 9 kamers voor een aangenaam verblijf in het Posada Condado De La Mota met een naam die u kunt vertrouwen.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het 3-sterren La Joyuca Del Pas Mogro ligt circa 3 km verwijderd van Beach Robayera en beschikt over een bubbelbad, een bibliotheek en een barbecuegrill.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren

Waar logeren in Mogro?

Beste goedkope hotels in Mogro

Tot de budgetvriendelijke hotelopties in Mogro behoren tevens La Joyuca Del Pas en Posada Condado De La Mota. Bezoekers van Mogro, die geïnteresseerd zijn in matig geprijsde accommodaties, kunnen een verblijf boeken bij Posada Condado De La Mota op loopafstand van 10 minuten van het centrum van de stad. Gelegen nabij Playa de Mogro La Joyuca Del Pas is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €93.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de eerste keer in Mogro bent, denk dan aan een verblijf in het centrum in Posada Condado De La Mota voor snelle toegang tot een verscheidenheid aan attracties zoals La Joyuca Del Pas. Apartamento Pueblo De bevindt zich in het hart van Mogro en biedt een zonneterras, een picknickplaats en een golfbaan.

U kunt ook La Joyuca Del Pas eens proberen, het ligt dicht bij Lupa Supermercados en biedt gratis parkeren, een picknickplaats en een golfbaan. Zorg ervoor dat u een hotel naast Parco nazionale delle dune di Liencres boekt, zoals Hotel Spa Milagros Golf.

Luxe en boetiekaccommodatie in Mogro

Het luxueuze Hotel Spa Milagros Golf ligt tegenover Dunas de Liencres en biedt een golfbaan, een zonnedek en een wellnesscentrum. Hotel Spa Milagros Golf met prijzen vanaf €67 per kamer wordt vaak gekozen door reizigers die de voorkeur aan design interieur en intieme sfeer geven.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u met uw gezin naar Mogro reist en in een appartement in de buurt van Parco nazionale delle dune di Liencres geïnteresseerd bent, boek dan El Pinar De of Apartamento Playa De Usil. Finca Vistalpas is een B&B accommodatie op ongeveer 0,6 km van het stadscentrum, die een zonneterras, een picknickplaats en een golfbaan biedt. Hotel Spa Milagros Golf is een 4-sterren hotel nabij Playa de Cuchía, dat de faciliteiten voor gezinnen en kinderen biedt, evenals een golfbaan, een zonnedek en een wellnesscentrum. La Joyuca Del Pas is een gezellig resort hotel in Mogro, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, een picknickplaats en een golfbaan belangrijk vinden.

Meer zienMinder