Hotels in Mestas De Con

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mestas De Con van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het charmante Hotel & Spa Villa De Mestas is gevestigd op minder dan 2 km afstand van Bobia de Arriba en biedt een bubbelbad en een buitenzwembad op locatie en 25 kamers.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Gelegen alleen 5 km van Basílica de Santa María la Real de Covadonga heeft het 2-sterren Rural "Corru San Pumes" 14 kamers.
Vanaf€ 34 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het charmante Rural "La Ruta De Cabrales" bevestigt zich in een prachtig gebied van Mestas De Con, maar 2 km van Bobia de Arriba en op slechts 3 km van Priena.
Vanaf€ 34 /nachtSelecteren
Hotel Corru San Pumes Mestas De ConHotel
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het gezellige Corru San Pumes is een perfecte vakantieplek 6 km rijden van Basílica de Santa María la Real de Covadonga en andere bezienswaardigheden van Onís.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mestas De Con

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Mestas De Con hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 35 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Mestas De Con. Het beste hotel in het centrum van Mestas De Con is La Ruta De Cabrales, beoordeeld met 7.8/10, biedt 24-uurs receptie, boodschappen dienst en kanoën aan. Hotel Corru San Pumes met beoordeling 8.4/10 en Hotel & Spa Villa De Mestas, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Mestas De Con zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is La Ruta De Cabrales, beoordeeld met 7.8/10, dat €49 per nacht kost en 24-uurs receptie, boodschappen dienst en kanoën aanbiedt. Hotel Corru San Pumes, dat €69 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis prive parkeerplaatsen, conciërgeservice en ledikanten met beoordeling 8.4/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Welke hotels voor koppels in Mestas De Con zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Corru San Pumes beoordeeld met 8.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, conciërgeservice en ledikanten heeft. Het ligt op 3,7 km van Santa Eulalia D Abamia en kost ongeveer €69 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Mestas De Con?

Hotel & Spa Villa De Mestas (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en massage voor €102 per nacht.

Waar logeren in Mestas De Con?

Beste goedkope hotels in Mestas De Con

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Mestas De Con zijn kunnen ervoor kiezen om in La Ruta De Cabrales te verblijven, met een kamerprijs vanaf €41 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij La Ruta De Cabrales in het centrum van Mestas De Con hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Cementerio de Benia, zoals het voordelige La Ruta De Cabrales met de prijs vanaf €41.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Mestas De Con bezoekt, kunt u misschien op een centrale locatie verblijven, zoals Hotel Corru San Pumes of Villa De Mestas. Villa De Mestas ligt op minder dan 550 meter van het centrum en biedt gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en een seizoensgebonden buitenzwembad.

Als u bij La Ruta De Cabrales verblijft, bent u op 15 minuten lopen van Ermita de Santiago en op 0.1 km van het stadscentrum. Casa Rural Lavin is niet ver van Ermita de Santiago en ligt op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Mestas De Con.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Caseria El Hondrigu is een comfortabel appartement in het centrum van Mestas De Con, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Er zijn in Mestas De Con 3 B&B's beschikbaar, waaronder Caseria El Hondrigu en Apartamentos Rurales El Picoretu. La Ruta De Cabrales is een goede accommodatiegelegenheid voor de zakenreizigers in Mestas De Con, aangezien er kanoën, wandelen en vissen beschikbaar zijn. Villa De Mestas is een gezellig resort hotel in Mestas De Con, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en een seizoensgebonden buitenzwembad belangrijk vinden.

Meer zienMinder