Hotels in Manilva

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Manilva van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig267 beoordelingen
Kaart
6.6 km van Stadscentrum
Het gezinsvriendelijke Pierre & Vacances Resort Terrazas Costa Del Sol, op slecht 3 km van La Duquesa golfbaan, beschikt over ledikanten, een kinderwagen en kinderstoelen en heeft 75 kamers.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig220 beoordelingen
Het gezinsvriendelijke Apartamentos Manilva Sun heeft een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten op het terrein en beschikt over een zwembad en een eersteklas locatie.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig87 beoordelingen
Het Boutique Villa Erina By Bossh Hotels - Adults Recommended is gelegen ongeveer 25 minuten lopen van Castillo de la Duquesa en beschikt over een buitenzwembad en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig70 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum200 meter van Parroquia de Santa Ana
Het 2-sterren Ocana is op 3 km afstand van Castillo de la Duquesa gelegen en beschikt over een gemeenschappelijke salon en een golfbaan en een lounge bar.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum1.3 km van La Duquesa Golf
Het 2-sterren Duquesa Harbour Club Aparthotel Manilva ligt op ongeveer 550 meter verwijderd van La Duquesa en heeft 13 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed1 beoordeling
Het Suites Duquesa Golf & Spa is een perfecte vakantieplek zo'n dan 10 minuten rijden van Playa de Cala Sardina en andere bezienswaardigheden van Manilva.
Selecteren
Kaart
3.9 km van Stadscentrum800 meter van La Duquesa Golf
Castillo de la Duquesa is te vinden op binnen 15 minuten wandeling van een vakantiepark.
Vanaf€ 155 /nachtSelecteren
Hotel Villa Erina By Bossh ManilvaHotel
Kaart
3.5 km van Stadscentrum600 meter van La Duquesa Golf
Marina De La Duquesa ligt binnen 15 minuten lopen vanaf het Villa Erina By Bossh Manilva en La Duquesa golfbaan ligt een wandeling van 10-minuten van de accommodatie.
Selecteren

FAQ over hotels in Manilva

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Manilva zijn de beste?

Het beste hotel in het centrum van Manilva is Hostal Ocana, beoordeeld met 7.4/10, biedt een golfbaan, windsurfen en een bubbelbad aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Manilva?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 4 aanbiedingen in Manilva. Een van de beste goedkope hotels is Pierre & Vacances Village Terrazas Costa Del Sol, beoordeeld met 7.8/10, dat €106 per nacht kost en een zonnedek, 24-uurs receptie en boodschappen dienst aanbiedt. Hostal Ocana beoordeeld met 7.4/10 is nog een goed hotel, dat een golfbaan, windsurfen en een bubbelbad aanbiedt en €76 per nacht kost.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Manilva?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Apartamentos Sun beoordeeld met 8.0/10, dat een zonneterras, een golfbaan en huishouden heeft. Het ligt op 6 km van Banos de la Hedionda en kost ongeveer €120 per nacht.

Welke verblijfsplekken in Manilva met buitenzwembadden zijn de beste?

Als u op zoek bent naar een accommodaite met een buitenzwembad, zijn er 4 accommodaties om eruit te kiezen. Misschien vindt u Hotel Apartamentos Sun beoordeeld met 8.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €120 per nacht.

Waar logeren in Manilva?

Beste goedkope hotels in Manilva

Het 3-sterren budgethotel Boutique Hotel Villa Erina (Adults Only) is een informele, maar elegante accommodatie met een zonterras, een golfbaan en een zwembad en kamerprijzen van 97€. Apartamentos Manilva Green is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt. Apartment Manilva ligt op slechts een steenworp afstand van Playa de La Rada.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om enkele van de meest vaak bezochte toeristenplekken gemakkelijk te kunnen verkennen boek een hotel nabij Punta Chullera, Manilva (Rincón Singular), zoals het 3-sterren Pierre & Vacances Terrazas Costa Del Sol, dat op slechts 10 minuten lopen ervandaan ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Manilva

Het 5-sterren Suites Duquesa Golf And Spa met een spa-centrum, een sauna en een zonnedek is een goede keuze voor mensen die graag met comfort en luxe reizen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Hostal Ocana Manilva is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 200 meter verwijderd van Cacho voy. U kunt ook voor het comfortabele Estudio Duquesa Golf Sierra Y Mar gaan, daar treft u onder andere een zwembad en een buitenzwembad. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Kasteel van Jimena de la Frontera Pueblo El Goleto Aparthotel - een resort met uitzichten over het strand, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder