Hotels in La Pared (Las Palmas)

Bekijk 1 beschikbaar hotel in La Pared (Las Palmas) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.4
Geweldig95 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Op afstand van 4 km van Beach Water Liques biedt het 3-sterren Powered By Playitas - Sports La Pared wandelen, tennis en fietsen voor gasten om actief te blijven.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren

Waar logeren in La Pared (Las Palmas)?

Beste goedkope hotels in La Pared (Las Palmas)

Als u La Pared (Las Palmas) met een budget bezoekt, denk dan aan een verblijf in Wellenkind Surfschool met boodschappen dienst, windsurfen en snorkelen en tarieven van €22. Wellenkind Surfschool is een budgetvriendelijk hostel dat op slechts 10 minuten lopen van het centrum van La Pared (Las Palmas) ligt. Zoekt u een hostel nabij Playa de la Pared, boek dan een kamer bij Wellenkind Surfschool met een tarief vanaf €22 per nacht.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om dicht bij het centrum van La Pared (Las Palmas) te zijn, overweeg La Pared Powered By Playitas, een 3-sterren hotel met kamerprijzen vanaf €88. Voor reizigers die de vibes van het centrum van La Pared (Las Palmas) willen ervaren, raden wij aan om te verblijven in de centraal gelegen Studio - Agua - Surf & Yoga Villa of Wellenkind Surfschool.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Adrenalin Surf School, zoals La Pared Powered By Playitas, dat €88 per nacht kost. La Pared Powered By Playitas met aerobicslessen, yogalessen en massage is de dichtstbijzijnde accommodatie ten opzichte van Adrenalin Surf School.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Casa Madre Tierra is een gezinsvriendelijk budgetappartement met yogalessen, massage en windsurfen. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in La Pared (Las Palmas), zullen blij zijn met Casa Madre Tierra en Garabato. La Pared Powered By Playitas is een resort hotel met aerobicslessen, yogalessen en massage, dat tevens fietsen, golf en basketbal biedt.

Meer zienMinder