Hotels in Lajita

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Lajita van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Chabela'S HostelBed & Breakfast
8.4
Geweldig86 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Chabela'S is op 60 km van de luchthaven Fuerteventura en op 10 minuten wandelafstand van de La Lajita bushalte.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig108 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
De kamers van het Chabela'S Suite Deluxe liggen 13 lopen van Punta la Lajita en bieden uitzicht op de stad.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het is 52 minuten rijden naar de luchthaven Fuerteventura en op 5 minuten lopen van Punta la Lajita.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Lajita

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Lajita zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Lajita. Chabela'S B&B met gratis parkeren, een zonnedek en 24 uur bewakingsdienst is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Lajita?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Lajita. Een van de beste goedkope hotels is Chabela'S B&B, beoordeeld met 8.0/10, dat €51 per nacht kost en gratis parkeren, een zonnedek en 24 uur bewakingsdienst aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Lajita?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Chabela'S B&B, beoordeeld met 8.0/10, dat gratis parkeren, een zonnedek en 24 uur bewakingsdienst heeft. Het is op 200 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €51 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Lajita?

Chabela'S B&B (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonnedek en 24 uur bewakingsdienst voor €51 per nacht.

Welke hotels in Lajita vlakbij Fuerteventura Oasis Park zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden klanten Chabela'S B&B leuk (beoordeling: 8.0/10), dat gratis parkeren, een zonnedek en 24 uur bewakingsdienst aanbiedt. Het ligt op 15 minuten lopen van Fuerteventura Oasis Park en biedt een een bar aan.

Waar logeren in Lajita?

Beste goedkope hotels in Lajita

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Chabela'S Suite Deluxe met een vanaf-prijs van €49 per kamer. Chabela'S Studio is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Chabela'S Suite Deluxe, een budget hotel met uitstekende beoordelingen, ligt op korte rijafstand van Playa Barca en biedt comfortabele accommodaties tegen budgettarieven vanaf €49.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Lajita worden geadviseerd om bij een hotel in het stadscentrum te verblijven, bijvoorbeeld, bij Chabela'S B&B, of in een appartement zoals La Lajita Ocean View. La Lajita Ocean View en Chabela'S Penthouse zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Gelegen dicht bij Oasis Park Fuerteventura, Chabela'S Suite Deluxe ligt tevens op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum. Er zijn enkele hotels in de nabijheid van Oasis Park Fuerteventura in Lajita waaronder Chabela'S Suite Deluxe en Chabela'S B&B.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Lajita te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals La Lajita Ocean View of Chabela'S Penthouse. Er zijn in Lajita 12 B&B's beschikbaar, waaronder La Lajita Ocean View en La Lajita Ocean View 2. Als u van plan bent om Lajita met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een gezin-georiënteerd hotel zoals Chabela'S B&B met gratis parkeren en een zonneterras. Chabela'S B&B wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Lajita, dat gratis parkeren en een zonneterras biedt.

Meer zienMinder