Hotels in San Ildefonso

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in San Ildefonso van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig394 beoordelingen
Het sjieke Parador De La Granja San Ildefonso ligt in de historische wijk in San Ildefonso en beschikt over 127 kamers en een à la carte restaurant.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed67 beoordelingen
Cueva del Monje ligt op ongeveer 3 km afstand van het comfortabele 2-sterren Hostal La Chata By Vivere Stays San Ildefonso en Sendero de los Reales Sitios a Valsain ligt op ongeveer 1 km rijden naar de accommodatie.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van San Ildefonso o La Granja
Het 2-sterren Roma San Ildefonso, gelegen ongeveer 5 minuten wandelen van Real Fábrica de Cristales de La Granja en op slechts 3 km van Chorro Grande Waterfall, beschikt over een terras en een gemeenschappelijke salon en heeft 16 kamers.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed91 beoordelingen
Gelegen op loopafstand van 5 minuten van Laberinto heeft het 2-sterren San Luis San Ildefonso 17 kamers.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig125 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum400 meter van San Ildefonso o La Granja
Het 4-sterren Ar Isabel De Farnesio ligt in San Ildefonso en slechts 15 minuten wandelafstand van El Chorro en beschikt over een stoomcabine, een sauna en warme openbare baden voor ontspanning van de gasten.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
Hospedium Hotel La Farm San IldefonsoHotel
8.2
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum400 meter van San Ildefonso o La Granja
Het ligt tevens op afstand van 5 km van Fuente De La Selva.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
Oyo Hostal La Chata San IldefonsoHotel
Kaart
100 meter van Stadscentrum500 meter van San Ildefonso o La Granja
La Silla Del Rey en Casa Bauer zijn respectievelijk 3 km afstand ervandaan en ongeveer 5 minuten loopafstand van het Oyo Hostal La Chata San Ildefonso gelegen.
Selecteren
Oyo Hostal La ChataHotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum500 meter van San Ildefonso o La Granja
Cueva del Monje bevindt zich minder dan 3 km afstand ervandaan, terwijl La Granja circa 10 minuten te voet ervan ligt.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in San Ildefonso

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van San Ildefonso?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 392 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van San Ildefonso. Parador De La Granja met een kindermenu, een bubbelbad en boot varen is beoordeeld met 8.4/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum. Hotel Roma met beoordeling 7.6/10 en Hotel San Luis, beoordeeld met 7.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in San Ildefonso zijn de populairste?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel Roma, beoordeeld met 7.6/10, dat €46 per nacht kost en gratis parkeren, 24-uurs receptie en in het restaurant aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in San Ildefonso?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Roma, beoordeeld met 7.6/10, dat gratis parkeren, 24-uurs receptie en in het restaurant heeft. Het is op 350 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €46 per nacht. Parador De La Granja met beoordeling 8.4/10 is ook een gode 4-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt een kindermenu, een bubbelbad en boot varen, evenals een zwembad op het dak en een buitenzwembad aan. U kunt deze accommodatie in San Ildefonso voor ongeveer €124 per nacht boeken.

Welke hotels in San Ildefonso naast La Granja zijn de beste?

U kunt bij Parador De La Granja, beoordeeld met 8.4/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van La Granja. Het biedt een kindermenu, een bubbelbad en boot varen aan.

Welke verblijfsplekken in San Ildefonso met buitenzwembadden zijn de beste?

Parador De La Granja (beoordeling: 8.4/10) is een andere goede optie met roomservice, huishouden en wasserij. Reizigers kunnen van een fitnesscentrum, een sportschool en fitnesslessen in een sportschool, een welnesscentrum en een gezondheidsclub genieten.

Waar logeren in San Ildefonso?

Beste goedkope hotels in San Ildefonso

Reizigers met een beperkt budget kunnen een van de 3 goedkope hotels in San Ildefonso, zoals het betaalbare Oyo Hostal La Chata, boeken. Hotel Roma is een hotel van de economy class, gelegen op nog geen 0,2 km van het stadscentrum. Oyo Hostal La Chata is een budgetvriendelijke accommodatie op slechts 5 minuten lopen van Real Fábrica de Cristales de La Granja.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u San Ildefonso bezoekt, kunt u misschien op een centrale locatie verblijven, zoals Parador De La Granja of Hotel Roma. Mocht u het nachtleven van San Ildefonso willen meemaken en ervaren, kies dan voor een hotel zoals Hotel Roma in het centrum van de stad.

Heeft u in gedachten een bezoek aan Real Fábrica de Cristales de La Granja in San Ildefonso, dan is Parador De La Granja, dat op minder dan 0,1 km van het stadscentrum ligt, wellicht een geschikte accommodatie voor u. Als het uw eerste keer in San Ildefonso is, selecteer dan een hotel in de buurt van La Granja, zoals Hotel Roma of Parador De La Granja.

Luxe en boetiekaccommodatie in San Ildefonso

Parador De La Granja is een 4-sterren chique hotel met luxueuze kamers evenals een solarium, een bubbelbad en boot varen. Oyo Hostal La Chata is een luxe hotel gelegen op 200 meter van het centrum van San Ildefonso.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Een reis naar San Ildefonso is niet compleet als u La Granja niet heeft gezien, vandaar kunt overwegen om bij comfortabele appartementen te verblijven, bijvoorbeeld, Casa Del Plantel of Apartamentos Alfonso XIII. Er zijn 4 B&B mogelijkheden in San Ildefonso, waaronder Casa Valsain en Casa Del Plantel. Als u een hotel met zakelijke faciliteiten wilt, kunt u voor Oyo Hostal La Chata kiezen, dat kamerprijzen vanaf €66 biedt en op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Hotel Roma is een geweldig resort voor reizigers naar San Ildefonso die hun vakantie met gratis parkeren, 24-uurs receptie en in het restaurant willen doorbrengen.

Meer zienMinder