Hotels in Roetgen

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Roetgen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig147 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Schwarzwildpark Roetgen ligt 2 km verwijderd van het 3-sterren Pension Brunnenhof, terwijl Dreilagerbachtalsperre 2 km verderop ligt.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig149 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Eifelsteig in Roetgen bevindt zich op wandelafstand van 8 minuten van Saunadorf Roetgen-Therme en op 5 minuten lopen van Evangelische Kirche Roetgen en beschikt over een zoutwaterzwembad met een Turks stoombad, een Turks bad en een solarium.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Dankzij een welgelegen locatie hebben gasten directe toegang tot Oberlauf der Inde im Münsterwald, gelegen op kleine 2 km.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
Pension Britta RoetgenPension
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Schwarzwildpark Roetgen is op ongeveer 2 km afstand van het Pension Britta Roetgen.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Roetgen

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Roetgen zijn de beste?

Pension Brunnenhof, beoordeeld met 8.0/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en ledikanten, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Roetgen?

Een van de beste goedkope hotels is Pension Brunnenhof, beoordeeld met 8.0/10, dat €113 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en ledikanten aanbiedt. Hotel Eifelsteig is ook een goede keuze met beoordeling 7.0/10 voor €90 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Roetgen?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Pension Brunnenhof beoordeeld met 8.0/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en ledikanten heeft. Het ligt op 2,2 km van Dreilagerbachtalsperre en kost ongeveer €113 per nacht.

Welke hotels in Roetgen zijn goed voor gezinnen?

Pension Brunnenhof (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en ledikanten voor €113 per nacht.

Waar logeren in Roetgen?

Beste goedkope hotels in Roetgen

Op de budget-geprijsde einde, kunt u verblijven in 3-sterren Hotel Eifelsteig met kamerprijzen vanaf €99. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotel Eifelsteig in het centrum van Roetgen hebben. Hotel Eifelsteig is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Bernard Heinen Kreuz, dat kamerprijzen vanaf €99 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u een reis naar Roetgen plant, overweeg dan om in het centrum te blijven en een kamer in Pension Brunnenhof of Gaestehaus Plum te boeken. Daarnaast is er Gaestehaus Plum, gelegen in het hart van Roetgen, dat gratis prive parkeerplaatsen en wandelen biedt.

Kies voor een hotel in de buurt van Saunadorf Roetgen-Therme, zoals Pension Brunnenhof, dat op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan ligt. Pension Brunnenhof met gratis parkeren, een zonneterras en wandelen is de dichtstbijzijnde accommodatie ten opzichte van Saunadorf Roetgen-Therme.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnung "Im Winkelhof" is een gezellig appartement op slechts 15 minuten lopen van Dreilagerbachtalsperre. Er zijn 4 B&B mogelijkheden in Roetgen, waaronder Ferienwohnung "Im Winkelhof" en Villa Vennblick. Als u in Roetgen voor zaken bent, kunt u het beste bij Hotel Eifelsteig verblijven, een zakenhotel met gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en een zonneterras. Hotel Eifelsteig wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Roetgen, dat gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en een zonneterras biedt.

Meer zienMinder