Hotels in Graus

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Graus van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig163 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Het Boutique Bodegas De Arnes - Adults Only ligt op ongeveer 4 km van Boeddhistisch Klooster Dag Shang Kagyu en beschikt over massage en een terras voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 136 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het particuliere Hospedium Hotel Lleida bevindt zich op minder dan 4 km afstand van Capella bridge en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Palacio Del Obispo ligt binnen 6 minuten wandelen naar Plaza Mayor de Graus in Graus, en bestaat uit 18 kamers met een unieke inrichting.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
Hostal Lopez GrausPension
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het budget hotel is een goed startpunt voor de bezienswaardigheden van Graus, waaronder de Plaza Mayor en Mirador de Las Forcas.
Vanaf€ 47 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Graus

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Graus?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 23 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Graus. We raden Hotel Palacio Del Obispo als het beste hotel met een zonnedek, ledikanten en een vergaderzaal, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels in Graus zijn de beste?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Graus. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Palacio Del Obispo, beoordeeld met 8.2/10, dat €101 per nacht kost en een zonnedek, ledikanten en een vergaderzaal aanbiedt. Een andere optie is Hotel Lleida beoordeeld met 7.6/10 voor €54 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Graus zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel Palacio Del Obispo beoordeeld met 8.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonnedek, ledikanten en een vergaderzaal aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €101 per nacht boeken.

Welke hotels in Graus zijn goed voor gezinnen?

Hotel Lleida (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met krantenservice, kindermaaltijden en wandelen voor €54 per nacht.

Welke hotels in Graus niet ver van Iglesia San Miguel zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenHotel Palacio Del Obispo (beoordeling: 8.2/10) leuk. Het biedt een zonnedek, ledikanten en een vergaderzaal aan en ligt op 10 minuten lopen van Iglesia San Miguel.

Waar logeren in Graus?

Beste goedkope hotels in Graus

Een bezoek aan Graus hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Hotel Lleida met een vanaf-prijs van €56 kiest. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Hotel Lleida, dat op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Hotel Lleida is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 1 km van Mirador de Las Forcas.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Hotel Palacio Del Obispo ligt in het hart van Graus en biedt een sauna, een bubbelbad en een wellnesscentrum. Hotel Lleida kan een alternatieve optie voor u zijn, aangezien zijn ligging op slechts 350 meter van het centrum en het feit dat er wandelen en fietsen voor de gasten zijn.

Om de vibes van Graus te ervaren, boek een hotel in de buurt van Museo de Historia y Tradición de la Ribagorza, zoals Hotel Lleida of Hotel Palacio Del Obispo. Hotel Lleida heeft een gunstige ligging nabij het centrum en op loopafstand van 5 minuten van Museo de Historia y Tradición de la Ribagorza.

Luxe en boetiekaccommodatie in Graus

Hotel Palacio Del Obispo is een 4-sterren luxe hotel op 0.2 km van Basilica de la Virgen de la Pena, dat over een sauna, een bubbelbad en een wellnesscentrum beschikt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mensen die niet te veel geld willen uitgeven kunnen Casa El Frances boeken, want bij dit appartement zijn de gasten van harte welkom te verblijven voor €69 per nacht. Apartamentos Turisticos Graus is een charmante accommodatie op slechts 5 minuten lopen van het centrum Graus. Gasten die op zoek zijn naar een gezinsvriendelijk hotel in Graus kunnen overwegen Hotel Lleida te boeken, dat wandelen en fietsen biedt. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Graus, Hotel Palacio Del Obispo of Hotel Lleida zijn onder hen.

Meer zienMinder