Hotels in Granollers

Bekijk 11 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Granollers van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-11 van 11
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig230 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
In het pretentieloze H, 2 km verwijderd van Museu de Ciències Naturals de Granollers, kunt u dineren in een à la carte restaurant en mediterrane gerechten.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig116 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het functionele Granollers biedt 74 kamers in een toeristisch gebied van de stad, in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig397 beoordelingen
Kaart
4.7 km van Stadscentrum1.6 km van Circuit de Barcelona-Catalunya
Het handige 4-sterren Augusta Barcelona Valles Granollers heeft een centrale ligging en beschikt over een binnenzwembad met uitzicht op het zwembad.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig473 beoordelingen
Kaart
4.6 km van Stadscentrum500 meter van Circuit de Barcelona-Catalunya
Het 3-sterren Holiday Inn Express Barcelona - Montmelo, An Ihg beschikt over een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden en ligt op minder dan 3 km rijden naar de Museu de Ciències Naturals de Granollers.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig435 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Ciutat De heeft stoombaden, een bubbelbad en een buitenzwembad, en ligt op een eersteklas locatie op ongeveer 15 loopafstand van het meer.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig267 beoordelingen
Kaart
4.5 km van Stadscentrum500 meter van Circuit de Barcelona-Catalunya
Het milieuvriendelijke Ibis Montmelo Granollers bevindt zich binnen 10 minuten rijafstand van de Museu de Ciències Naturals de Granollers en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig322 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het elegante Aparthotel Atenea Valles is op slechts 4 km afstand van Circuit de Barcelona-Catalunya te vinden en biedt 114 kamers, een traditionele Hammam, een Turks bad en een bubbelbad aan.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig186 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Fonda Europa ligt op slechts 5 lopen van Granollers Museum en binnen alleen 20 minuten rijden van Passeig de Lluís Companys en beschikt over een patio en een tuin.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
De Museu de Ciències Naturals de Granollers is op binnen 15 minuten lopen naar een pension, terwijl de luchthaven Barcelona-El Prat is 50 km ervandaan.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
45 minuten rijden van Barcelona-El Prat en op minder dan 22 km van FGC - Sabadell treinstation.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
Cal Gaig Apartaments GranollersHotel
Kaart
3.3 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Cal Gaig Apartaments Granollers is op 45 km van de luchthaven Barcelona-El Prat en op ongeveer 10 minuten wandelen naar de parada bushalte.
Selecteren

FAQ over hotels in Granollers

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Granollers zijn de beste?

We raden Hotel (beoordeling: 8.2/10) als het beste 3-sterrenhotel op 3,4 km van de herkenningspunt aan. Het biedt 24-uurs receptie, conciërgeservice en roomservice, evenals een sportschool en een fitnesscentrum ter plaatse aan.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Granollers?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Granollers. Fonda Europa, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum, biedt 24-uurs receptie, conciërgeservice en een businesscentrum ter plaatse aan. Aparthotel Atenea Valles met beoordeling 8.0/10 en Hotel Iris, beoordeeld met 7.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Granollers zijn de populairste?

Kies het beste goedkope hotel onder 5 opties in Granollers. Holiday Inn Express Barcelona - Montmelo, An Ihg Hotel beoordeeld met 7.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Granollers. Deze accommodatie heeft een golfbaan, een stomerij en ledikanten. Een andere optie is B&B Hotel Barcelona beoordeeld met 7.6/10 voor €58 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Granollers?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 12 aanbiedingen voor koppels. Hotel H beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, 24-uurs receptie en dagelijkse boodschappen dienst aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €87 per nacht boeken. Andere top opties zijn Aparthotel Atenea Valles, Ciutat De en Ibis Montmelo .

Welke hotels in Granollers zijn goed voor gezinnen?

Volgens 862 beoordelingen van klanten zijn er 5 gezinsvriendelijke opties. Aparthotel Atenea Valles (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met Turkse stoombaden, huishouden en een sportschool voor €102 per nacht. U kunt ook Ciutat De (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €56 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt Turkse stoombaden, een spa-centrum en een solarium aan.

Welke hotels in Granollers vlakbij Circuit de Barcelona-Catalunya zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenIbis Montmelo (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt parkeerservice, ledikanten en schoenenpoetsen aan en ligt op 10 minuten lopen van Circuit de Barcelona-Catalunya. U kunt ook Holiday Inn Express Barcelona - Montmelo, An Ihg Hotel met beoordeling 7.4/10 voor ongeveer €73 per nacht. Het ligt op 0,4 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, een stomerij en droogkuis/wasserij aan.

Welke verblijfsplekken in Granollers met buitenzwembadden zijn de beste?

Klanten kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Augusta Barcelona Valles (beoordeling: 7.8/10) voor €83 per nacht. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, pendeldienst en kinderoppas, evenals medische dienst, kindermaaltijden en boot varen.

Waar logeren in Granollers?

Beste goedkope hotels in Granollers

Een budgetlogement vindt u bij Hotel Iris voor 45€ per nacht of bij B&B Hotel Barcelona Granollers, dat 60€ per overnachting in rekening brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De natuurliefhebbers, die voor Aparthotel Atenea Valles met de prijs van 84€ hebben gekozen, zullen het ongetwijfeld leuk vinden dat ze dicht bij parken en een haven verblijven.

Ciutat De Granollers ligt op 10 minuten lopen van Museu de Ciències Naturals de Granollers en heeft een golfbaan, een solarium en een zonnedek.

Luxe en boetiekaccommodatie in Granollers

Mercure Augusta Barcelona Valles is een luxe hotel met luxe faciliteiten zoals een golfbaan, een solarium en een zonnedek. Granollers is een zeer gewaardeerd boetiekhotel in de buurt van Waterkruikmuseum van Argentona, met een sauna en een solarium voor een ontspannend verblijf.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Apartamento Granollers of Apartamento El Paller, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Ibis Montmelo Granollers is een populair resort met gratis parkeren en een binnenzwembad voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder