Hotels in Garachico (Tenerife)

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Garachico (Tenerife) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig122 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum200 meter van Convento Concepcionistas Franciscanas
Het San Roque heeft massagebaden, een bubbelbad en een buitenzwembad, dateert uit 1790 en ligt ongeveer 5 minuten wandelen van Plaza de la Libertad.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig303 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Gasten kunnen hun dagen doorbrengen met ontspannen bij een zwembad of aan wandelen, pingpong en tennis deelnemen, geregeld in het landelijke El Patio Garachico.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig178 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van Asociacion Cultural Comision Fiestas de San Roque
Unieke ligging van het Isla Baja Suites Garachico voorziet van een handbereik van Plaza Juan González de la Torre binnen een 13-minuten wandeling.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig177 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van Asociacion Cultural Comision Fiestas de San Roque
Het Livvo La Quinta Roja heeft een solarium, een bubbelbad en saunafaciliteiten, dateert uit 1600 en ligt in de nabijheid van Convento de San Francisco.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
Gara HotelHotel
8.6
Geweldig224 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van Asociacion Cultural Comision Fiestas de San Roque
Het landelijke Gara Garachico heeft comfortabele kamers en beschikt ook over een bubbelbad, contrast douches en saunafaciliteiten, waar u kunt ontspannen.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Garachico (Tenerife)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de top boetiekhotels in Garachico (Tenerife)?

Hotel San Roque met boodschappen dienst, scubaduiken en basketbal ter plaatse heeft beoordeling 8.4/10 voor €171 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de klanten van iBooked.nl Nog een boetiekoptie is het 3-sterren Hotel Rural El Patio beoordeeld met 8.0/10 voor €108 per nacht.

Welke top hotels in Garachico (Tenerife) hebben een centrale ligging?

Er zijn 6 hotels en andere accommodaties in het centrum van Garachico (Tenerife) om uit te kiezen. Hotel San Roque, gelegen in het centrum van Garachico (Tenerife), beoordeeld met 8.4/10, biedt een balkon, loungeruimte en een stereo-installatie samen met uitstekende service aan. Isla Baja Suites met beoordeling 8.4/10 en Gara Hotel, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke hotels voor koppels in Garachico (Tenerife) zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel San Roque, beoordeeld met 8.4/10, dat boodschappen dienst, scubaduiken en basketbal heeft. Het is op 350 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €171 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Garachico (Tenerife)?

Hotel San Roque (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met boodschappen dienst, scubaduiken en basketbal voor €171 per nacht. U kunt ook Hotel Rural El Patio (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €108 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt kindermaaltijden, windsurfen en mini-golf aan.

Welke hotels in Garachico (Tenerife) vlakbij Plaza Juan González de la Torre zijn de beste?

U kunt bij Hotel San Roque, beoordeeld met 8.4/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Plaza Juan González de la Torre. Het biedt boodschappen dienst, scubaduiken en basketbal aan.

Wat zijn de beste hotels in Garachico (Tenerife) met buitenzwembadden?

Volgen 265 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Garachico (Tenerife). Misschien vindt u Hotel San Roque beoordeeld met 8.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €171 per nacht.

Waar logeren in Garachico (Tenerife)?

Beste goedkope hotels in Garachico (Tenerife)

Wanneer u met wat budget reist, zou u kunnen verblijven bij Apartamentos Patricia met de gemiddelde overnachtingsprijs van 60€. Garachico Apartments is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Live Garachico La Caleta ligt op slechts een steenworp afstand van Kabelbaan De Teide.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Garahotel ligt in het centrum van de stad en beschikt over een zonterras, een golfbaan en windsurfen. San Roque (Adults Only) is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.3 km van het stadscentrum.

Selecteer een hotel nabij Plaza Juan González de la Torre, zoals Hotel La Quinta Roja The Senses Collection met een kamerprijs van 132€ per nacht.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Studios Isla Baja Suites Garachico - Tfn01029-Uya of Apartamento La Penca, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Als u de kinderen meeneemt, reserveer dan een kamer in Hotel Rural El Patio met tafeltennis, tennis en croquet om ervan te genieten.

Meer zienMinder