Hotels in El Altet

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in El Altet van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig324 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Los Arenales Del Sol Beach is te vinden op op circa 10 minuten rijden van een pension.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig470 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van een continentaal ontbijt en genieten van een bezoek aan het Playa Carabassi-strand, dat zich op op minder dan 4 km van het 2-sterren Hostal Pensimar bevindt.
Vanaf€ 24 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig346 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Hostal Meseguer is een perfecte vakantieplek op slechts 4 km rijden naar het Playa Carabassi-strand en andere bezienswaardigheden van El Altet.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in El Altet

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste hotels in El Altet in de buurt van de luchthaven Luchthaven Alicante?

Er zijn 7 hotels om uit te selecteren, als u de luchthaven Luchthaven Alicante in de buurt nodig hebt. Ibis Hotel Alicante, dat op 4,8 km van de luchthaven ligt, kost €49 per nacht en biedt wi-fi, een TV en een bureau in de kamers aan.

Welke plekken in het centrum van El Altet zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van El Altet. Hostal El Altet, gelegen in het centrum van El Altet, beoordeeld met 7.8/10, biedt airconditioning, een patio en een balkon samen met onberispelijke service aan. Hostal Meseguer met beoordeling 7.4/10 en Hostal Pensimar, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in El Altet zijn goedkoop?

Hostal Pensimar beoordeeld met 8.6/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in El Altet. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, huishouden en ledikanten.

Wat zijn de beste romantische hotels in El Altet?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hostal Pensimar (beoordeling: 8.6/10) biedt kamers met wi-fi, een TV en een bureau aan. Reizigers vinden ook 24-uurs receptie en fietsverhuur leuk.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in El Altet?

Hostal Meseguer (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, krantenservice en dagelijkse boodschappen dienst voor €42 per nacht.

Waar logeren in El Altet?

Beste goedkope hotels in El Altet

Hotels zoals Hostal Meseguer en Hostal Pensimar bieden een budgetvriendelijk verblijf in El Altet. In het centrum van El Altet vindt u tal van budgethotels, zoals Hostal Meseguer en Hostal Pensimar, die op 15 minuten loopafstand van Paintball Tactics Alicante liggen. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Paintball Tactics Alicante, zoals het voordelige Hostal Meseguer met de prijs vanaf €55.

Luchthavens en Metrostations van El Altet

Bezoekers van El Altet, die er voor een korte periode komen, zullen wellicht het prettig vinden om in de buurt van Alicante luchthaven te verblijven, bijvoorbeeld bij Apartamento Urbanova of Alicante Apartments.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Verschillende hotels in El Altet liggen direct in het centrum, waaronder Hostal en Hostal Meseguer. Een andere keuzemogelijkheid vlakbij het stadscentrum is Hostal Meseguer dat wordt aangeboden inclusief 24-uurs receptie, krantenservice en dagelijkse boodschappen dienst.

Hostal is een centraal gelegen accommodatie die zich tevens op loopafstand van carrer Grumet en Kiosco susi bevindt. Om de bezienswaardigheden in El Altet gemakkelijk te kunnen bezoeken, kunt u het beste voor een hotel in de buurt van carrer Grumet kiezen, bijvoorbeeld, Hostal, dat op 5 minuten lopen ervandaan ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

De appartementen zoals Apartamento Urbanova of Alicante Apartments, gelegen nabij Alicante luchthaven, zijn wellicht de ideale accommodaties voor short stay reizigers. U kunt ook voor het comfortabele Alojamiento Playa gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden. Een goed gezinsvriendelijk hotel in El Altet is Hostal Meseguer, dat direct naast Runway Hill ligt en tevens over 24-uurs receptie, krantenservice en dagelijkse boodschappen dienst beschikt. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in El Altet, Hostal Meseguer of Hostal Pensimar zijn onder hen.

Meer zienMinder