Hotels in Betanzos

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Betanzos van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig148 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Villa De is gelegen op 7 lopen van Centro Historico de Betanzos en biedt 30 kamers en een koffiebar aan.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Plaza de los Hermanos García Naveira en Souto, Paderne zijn op minder dan 5 minuten wandelen ervandaan en op een 3 km van het Hostal Portico.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig184 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Iglesia de San Francisco ligt rond 5 minuten te voet ervan, terwijl Santiago de Requian slechts 3 km afstand is.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig124 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
Het 3-sterren La Casona De biedt een terras en een tuin aan, en ligt op minder dan 3 km afstand van Parque Do Pasatempo.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Betanzos

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Betanzos hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 134 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Betanzos. Onze reizigers vinden Hostal Portico, beoordeeld met 7.4/10, leuk. Het heeft 24 uur bewakingsdienst en huishouden en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Hotel Villa De met beoordeling 6.8/10 en Hotel Garelos, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Betanzos?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Betanzos. Hotel Garelos, dat een zakencentrum en een bureau heeft met beoordeling 8.4/10 kan u een onvergetelijk verblijf voor €59 per nacht aanbiedden. Hostal Portico is ook een goede keuze met beoordeling 7.4/10 voor €58 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Betanzos?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hostal Portico, beoordeeld met 7.4/10, dat 24 uur bewakingsdienst, huishouden en roomservice heeft. Het is op 450 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €58 per nacht.

Welke hotels in Betanzos zijn goed voor gezinnen?

Hotel Garelos (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met een zonneterras, een stomerij en een wasserij voor €59 per nacht.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Mercado Municipal?

U kunt bij Hotel Villa De, beoordeeld met 6.8/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Mercado Municipal. Het biedt een golfbaan, medische dienst en conciërgeservice aan.

Waar logeren in Betanzos?

Beste goedkope hotels in Betanzos

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Hotel Garelos met tarieven vanaf €59 of Hostal Portico waar de prijzen bij €58 beginnen. Hotel Garelos is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 250 meter van het hart van Betanzos. Misschien wilt u een hotel in de buurt van Iglesia de Santa Maria del Azogue boeken, zoals het budgetvriendelijke Hotel Garelos of Hostal Portico.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u wilt verblijven in het hart van Betanzos en op loopafstand van vele attracties, zoals Parque Do Pasatempo, kies dan een hotel zoals Hotel Garelos. Hostal Portico kan een alternatieve optie voor u zijn, aangezien zijn ligging op slechts 450 meter van het centrum en het feit dat er 24 uur bewakingsdienst en huishouden voor de gasten zijn.

Als u liever de stad verkent, verblijf dan bij Hostal Portico, want het biedt de nabijheid van Parque Do Pasatempo, gelegen op 450 meter van het stadscentrum van Betanzos. Parque Do Pasatempo is een populaire attractie en als u het wilt bezoeken in Betanzos, kunt u kiezen voor een verblijf in Hostal Portico met tarieven vanaf €58.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

O Viraventos is een budgetvriendelijk appartement in Betanzos, ook dicht bij Museo das Marinas. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Apartamentos Moreira & op slechts 550 meter van het stadscentrum. Als u een hotel met zakelijke faciliteiten wilt, kunt u voor Hotel Garelos kiezen, dat kamerprijzen vanaf €59 biedt en op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Hostal Portico is een geweldig resort voor reizigers naar Betanzos die hun vakantie met 24 uur bewakingsdienst, huishouden en roomservice willen doorbrengen.

Meer zienMinder