Hotels in Benalup-Casas Viejas

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Benalup-Casas Viejas van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig186 beoordelingen
Een Turks stoombad, een traditionele Hammam en een Turks bad zijn allemaal beschikbaar in het comfortabele Fairplay Golf & Spa Resort met 134 kamers, binnen 20 minuten wandelen van Centro de interpretación del cádiz prehistórico.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig92 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum
Dit appartement met een rustiek interieur, gelegen op 28 km van Balneario de Chiclana in Benalup-Casas Viejas, heeft een zonneterras.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van Casa de la Cultura de Benalup
Fairplay Golf & Spa Resort ***** is op minder dan 15 minuten lopen ervandaan, terwijl Espacio conmemorativo Casas Viejas op minder dan 9 minuten lopen ervan ligt.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum800 meter van Casa de la Cultura de Benalup
Dit design hotel ligt op 1 km van het stadscentrum en beschikt over prachtige kamers.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum900 meter van Parroquia Nuestra Señora del Socorro
Het hotel ligt op slechts 650 meter van Espacio Conmemorativo Casas Viejas 1933 en beschikt over 12 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum100 meter van Parroquia Nuestra Señora del Socorro
Een pension is ongeveer 6 loopafstand van parroquia de nuestra senora del socorro en ligt in de nabijheid van Espacio conmemorativo Casas Viejas.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Parroquia Nuestra Señora del Socorro
Het Suites Benalup Centro is gevestigd op amper 15 minuten wandelen van Fairplay Golf & Spa Resort ***** en op 10-minuten loopafstand van Centro de interpretación del cádiz prehistórico.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig186 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Parroquia Nuestra Señora del Socorro
Gasten van het traditionele Utopía Benalup-Casas Viejas kunnen genieten van een seizoensgebonden buitenzwembad plus een solarium, een bubbelbad en een buitenzwembad, of een wandeling maken naar Centro de interpretación del cádiz prehistórico, grofweg 10 minuten loopafstand ervandaan.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
Hotel UtopiaHotel
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Parroquia Nuestra Señora del Socorro
Gasten van het 4-sterren Utopia in Benalup-Casas Viejas worden uitgenodigd een duik te nemen in een buitenzwembad en te ontspannen in een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Benalup-Casas Viejas

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Benalup-Casas Viejas?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 170 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Benalup-Casas Viejas. Hotel Utopía, gelegen op 0,2 km van het stadscentrum, biedt ledikanten, een vergaderzaal en boodschappen dienst ter plaatse aan.

Welke top hotels in Benalup-Casas Viejas zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Benalup-Casas Viejas. Het beste goedkope hotel is Cortijo Los Monteros met beoordeling 8.0/10, dat vanaf €58 per nacht kost en een zonnedek, huishouden en kindermaaltijden aanbiedt. Hotel Cortijo Las Grullas beoordeeld met 7.6/10 is nog een goed hotel, dat een golfbaan, pendeldienst en ledikanten aanbiedt en €58 per nacht kost.

Welke 5-sterrenhotels in Benalup-Casas Viejas zou je aanbevelen?

Het beste is Fairplay Golf & Spa Resort beoordeeld met 8.0/10 voor €100 per nacht met kruierservice, een gezondheidsclub en een vergaderruimte.

Wat zijn de populairste boetiekhotels in Benalup-Casas Viejas?

Fairplay Golf & Spa Resort met kruierservice, een gezondheidsclub en een vergaderruimte ter plaatse heeft beoordeling 8.0/10 voor €100 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de reizigers van iBooked.nl

Welke hotels voor koppels in Benalup-Casas Viejas zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Fairplay Golf & Spa Resort beoordeeld met 8.0/10 is een 5-sterrenhotel voor koppels, dat kruierservice, een gezondheidsclub en een vergaderruimte aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €100 per nacht boeken.

Welke hotels in Benalup-Casas Viejas zijn goed voor gezinnen?

Fairplay Golf & Spa Resort (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met kruierservice, een gezondheidsclub en een vergaderruimte voor €100 per nacht. U kunt ook Hotel Utopía (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €79 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt ledikanten, een vergaderzaal en boodschappen dienst aan.

Welke hotels in Benalup-Casas Viejas dicht bij Centro de interpretación del cádiz prehistórico zijn de beste?

Om dicht bij Centro de interpretación del cádiz prehistórico te verblijven, logeer in Hotel Utopía (beoordeling: 7.8/10), dat op een 10-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt ledikanten, een vergaderzaal en boodschappen dienst aan. Reizigers kunnen Mediterrane keuken en Spaanse keuken bij het jardín prohibido restaurant in de buurt.

Welke hotels in Benalup-Casas Viejas met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 346 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Benalup-Casas Viejas. Reizigers kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Fairplay Golf & Spa Resort (beoordeling: 8.0/10) voor €100 per nacht. Deze accommodatie heeft roomservice, conciërgeservice en droogkuis/wasserij, evenals kruierservice, een gezondheidsclub en een vergaderruimte.

Waar logeren in Benalup-Casas Viejas?

Beste goedkope hotels in Benalup-Casas Viejas

Cortijo Los Monteros is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 83€ per nacht.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om de lange ritten naar het centrum van de stad te vermijden boekt u Hotel Posada Casas Viejas, een luxe accommodatie met gratis prive parkeerplaatsen, een patio en paardrijden, die 300 meter verderop ligt. Het gelegen nabij Oficina Municipal de Turismo de Benalup Casas Viejas Hostal Garcia is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Benalup-Casas Viejas

Voor een luxe verblijf in Benalup-Casas Viejas maakt u een reservering bij Fairplay Golf Hotel And Spa, een hotel met een zonterras, een wellnesscentrum en tennis, dat tevens uitzichten over de tuin biedt en de beste beoordelingen heeft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor reizigers die een mooi uitzicht op de tuin willen hebben, bieden wij om Wakana bij Cueva de las Orcas, een populair resort in Benalup-Casas Viejas, te kiezen.

Meer zienMinder