Hotels in Bahia de Casares

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Bahia de Casares van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Casa Bahia De CasaresBed & Breakfast
8.6
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum1.0 km van Dona Julia golfclub
Gelegen in de buurt van Playa de las Piedras de la Paloma, biedt dit hotel een buitenzwembad ter plaatse plus sportactiviteiten zoals snorkelen, duiken en windsurfen in de omgeving.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren

Waar logeren in Bahia de Casares?

Beste goedkope hotels in Bahia de Casares

Casa Olina is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Bahia de Casares. Casa Olina ligt op slechts een steenworp afstand van Casares Cemetery.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum van Bahia de Casares bevinden zich tevens veel attracties, daarom kunt u overwegen om bij Casa Bahia De Casares te verblijven, een centraal gelegen 3-sterren hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras, windsurfen. Casa Bahia De Casares is een ander goed hotel in het centrum van Bahia de Casares, vlakbij Dona Julia golfclub.

Casa Bahia De Casares is een centraal gelegen accommodatie die zich tevens op loopafstand van Dona Julia golfclub en Bahia Beach bevindt. Om een aantal van de attracties van Bahia de Casares gemakkelijk te kunnen bereiken, kies voor een appartement in de buurt van Dona Julia golfclub, zoals Casares Beach, 3 Calle Picasso of Three-Bedroom Apartment In Casares Costa.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Bahia de Casares met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals Casa Olina of Casares Del Mar Mirador By The Sea. Casares Beach, 3 Calle Picasso biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras, een golfbaan.

Meer zienMinder