Hotels in Alhama de Aragón

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Alhama de Aragón van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig109 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum300 meter van Parroquia la Natividad de Nuestra Señora
Torre-castillo de los Senores ligt op circa 4 km rijden naar het 3-sterren Parque - Balneario Termas Pallares Alhama de Aragón en Parroquia de la Natividad de Nuestra Senora ligt nog geen 5 minuten lopen van de accommodatie.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig150 beoordelingen
In het Termas Balneario Termas Pallares Alhama de Aragón vindt u thermale baden en saunafaciliteiten op 400 meter afstand van Parroquia de la Natividad de Nuestra Senora.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig395 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum200 meter van Parroquia la Natividad de Nuestra Señora
Het Balneario Alhama de Aragón biedt een thermisch zwembad, een warmwaterbron openbaar bad en een bubbelbad aan en ligt binnen 12 minuten wandeling naar Lago Termal.
Vanaf€ 164 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum800 meter van Parroquia la Natividad de Nuestra Señora
Het Villa Pachita Alhama de Aragón met een zwembad en een tuin biedt een omgeving nog geen 10 minuten wandelen vanaf Parroquia de la Natividad de Nuestra Senora.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
Hostal Restaurante AvenidaHotel
Kaart
100 meter van Stadscentrum100 meter van Bar Chicote
Deze accommodatie met een terras is niet ver van Asociacion Al Ama Turismo en naar het centrum van Alhama de Aragón is het ongeveer 10 minuten lopen.
Selecteren

FAQ over hotels in Alhama de Aragón

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Alhama de Aragón zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 589 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Alhama de Aragón. Villa Pachita, beoordeeld met 8.2/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en roomservice, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Hotel Termas Balneario Termas Pallares met beoordeling 8.6/10 en Hotel Parque Balneario Termas Pallares, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Alhama de Aragón?

Een van de beste goedkope hotels is Villa Pachita, beoordeeld met 8.2/10, dat €66 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en room service aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Alhama de Aragón?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Hotel Balneario beoordeeld met 8.6/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een spa lounge aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €93 per nacht boeken.

Welke hotels in Alhama de Aragón zijn goed voor gezinnen?

Hotel Termas Balneario Termas Pallares (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met Turkse stoombaden, 24-uurs receptie en medische dienst voor €68 per nacht.

Welke hotels in Alhama de Aragón dicht bij Lago Termal zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersHotel Parque Balneario Termas Pallares (beoordeling: 8.2/10) leuk. Het biedt een zonnedek, Turkse stoombaden en een wellnesscentrum aan en ligt op 5 minuten lopen van Lago Termal.

Wat zijn de beste hotels in Alhama de Aragón met buitenzwembadden?

Volgen 534 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Alhama de Aragón. Misschien vindt u Hotel Termas Balneario Termas Pallares beoordeeld met 8.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €68 per nacht.

Waar logeren in Alhama de Aragón?

Beste goedkope hotels in Alhama de Aragón

Een budgetbewuste reiziger heeft keuze uit een lijst van matig geprijsde hotels in Alhama de Aragón, waaronder Hotel Parque Balneario Termas Pallares en Villa Pachita. Als u voor een budgetaccommodatie in Alhama de Aragón kiest, kunt u een kamer boeken in Villa Pachita, een betaalbaar hotel op 900 meter van het stadscentrum. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Torre-castillo de los Senores, zoals het voordelige Hotel Parque Balneario Termas Pallares met de prijs vanaf €60.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u het beste uit uw reis naar Alhama de Aragón wilt halen, kies dan voor het gelegen in het stadscentrum Villa Pachita, waar u tevens van gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en room service kun genieten. Het 4-sterren Hotel Termas - Balneario Termas Pallares in het hart van Alhama de Aragón biedt comfortabele accommodatie voor circa €70 per nacht.

U kunt overwegen om Hotel Parque Balneario Termas Pallares te boeken, het ligt op circa 350 meter van Lago Termal en beschikt over een zonnedek, Turkse stoombaden en 24-uurs receptie. Hotel Parque Balneario Termas Pallares en Hotel Balneario zijn goede opties voor mensen die in de buurt van Lago Termal willen logeren.

Luxe en boetiekaccommodatie in Alhama de Aragón

Als u op zoek bent naar een eersteklas hotel, overweeg dan een verblijf bij het 4-sterren Hotel Termas - Balneario Termas Pallares of bij het 4-sterren Hotel Balneario. Ketenhotels zijn onder andere het 4-sterren Hotel Balneario, met fantastische functies zoals schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een spa lounge.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mensen die niet te veel geld willen uitgeven kunnen Apartamentos Rincon De Cantarranas boeken, want bij dit appartement zijn de gasten van harte welkom te verblijven voor €81 per nacht. B&B's in Alhama de Aragón zijn onder andere Apartamentos Rurales El Rapallo en Apartamento Rural La Serratilla. De aanwezigheid van faciliteiten zoals Turkse stoombaden, 24-uurs receptie en een wellnesscentrum maakt Hotel Termas - Balneario Termas Pallares een ideale logeerplaats in Alhama de Aragón vooral voor gezinnen. Hotel Balneario is een gezellig resort hotel in Alhama de Aragón, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een spa lounge belangrijk vinden.

Meer zienMinder