Hotels in Aínsa

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Aínsa van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig497 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het charmante Meson De L'Ainsa ligt op charmante locatie in het centrum van Aínsa en heeft 63 kamers en een buitenzwembad.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig257 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Sanchez, dat ongeveer 14 minuten wandelen naar Chateau d'Ainsa-Sobrarbe is verwijderd, biedt accommodatie in het commerciële centrum van Aínsa binnen 13 minuten lopen naar Castillo de Aínsa.
Vanaf€ 47 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig304 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Dos Rios ligt 8 minuten lopen van Ecomuseo de la Fauna. Fundacion para la Conservacion del Quebrantahuesos en heeft een zwembad en een à la carte restaurant en mediterrane gerechten.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig125 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Apolo is gelegen in de bergachtige wijk van Aínsa, 3 km van El Pueyo de Araguás.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
Los ArcosHotel
8.4
Geweldig165 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Los Arcos, gelegen binnen 13 minuten van Castillo de Aínsa, beschikt over 6 kamers, een bubbelbad en spatherapie.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig134 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Castillo de Aínsa bevindt zich op grofweg 1 km, terwijl Ecomuseo de la Fauna. Fundacion para la Conservacion del Quebrantahuesos op bijna 12 minuten lopen ligt.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig233 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Plaza Mayor ligt ongeveer 8 minuten rijden van het 2-sterren Hostal Dos Rios, terwijl Eco Museo-Centro de Visitantes 8 minuten te voet ligt.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig112 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Castillo de Aínsa is op binnen 9 minuten lopen naar een hotel, terwijl de luchthaven Lleida-Alguaire is 130 km ervandaan.
Vanaf€ 170 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Hostal Pirineos met 31 kamers ligt op 9 minuten te voet van Castillo de Aínsa en beschikt over een terras en een gemeenschappelijke salon, plus een à la carte restaurant waar lokale specialiteiten worden geserveerd.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig24 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Cruz Cubierta ligt op ongeveer 20 loopafstand van het 3-sterren Villa Romanica Aínsa en Ecomuseo de la Fauna. Fundacion para la Conservacion del Quebrantahuesos ligt 11 minuten lopen van de accommodatie.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
El Pueyo de Araguás ligt op minder dan 3 km van het particuliere Hostal Apolo XI en Cruz Cubierta ligt ongeveer 25 minuten lopen van de accommodatie.
Vanaf€ 32 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Posada Real kijkt uit over de berg en verwelkomt gasten met een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
Dos Arcos Usana AínsaBed & Breakfast
8.2
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Museo de Oficios y Artes Tradicionales de Ainsa ligt slechts 20 minuten lopen naar het 3-sterren Dos Arcos Usana Bed and Breakfast Aínsa en El Pueyo de Araguás ligt op ongeveer 3 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Aínsa

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Aínsa hebben een centrale locatie?

Er zijn 10 hotels en andere accommodaties in het centrum van Aínsa om uit te kiezen. Hotel Sanchez met een zonneterras, kindermaaltijden en een speelzaal is beoordeeld met 7.8/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum. Andere verblijfsopties zijn Apartamentos Dos Rios Avenida, Hostal Apolo XI en Los Siete Reyes.

Welke top hotels in Aínsa zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 6 goedkope top accommodaties in Aínsa. Het beste goedkope hotel is Hotel Meson De L'Ainsa met beoordeling 8.0/10, dat vanaf €73 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aanbiedt. Hotel Sanchez, dat €77 per nacht kost, is een andere goede optie voor een zonneterras, kindermaaltijden en een speelzaal met beoordeling 7.8/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad. Hotel Y Aparthotel Dos Rios en Hotel Villa Romanica zijn ook geschikte opties voor een goedkope reis.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Aínsa?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 11 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Apartamentos Dos Rios Avenida, beoordeeld met 7.6/10, dat een zonnedek, 24-uurs receptie en een solarium heeft. Het is op 200 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €91 per nacht. Bekijk andere geschikte accommodaties — Hostal Dos Rios, Los Siete Reyes en Hotel Y Aparthotel Dos Rios.

Welke hotels in Aínsa zijn goed voor gezinnen?

Volgens 740 beoordelingen van reizigers zijn er 6 gezinsvriendelijke opties. Hotel Apolo (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met conciërgeservice, kindermaaltijden en kanoën voor €80 per nacht. U kunt ook Hotel Y Aparthotel Dos Rios (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €82 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, een zwembad op het dak en kanoën aan.

Wat zijn de beste hotels in Aínsa met buitenzwembadden?

Volgen 599 beoordelingen zijn er 4 hotels met buitenzwembadden in Aínsa. Misschien vindt u Apartamentos Dos Rios Avenida beoordeeld met 7.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €91 per nacht.

Waar logeren in Aínsa?

Beste goedkope hotels in Aínsa

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Hotel Apolo met een vanaf-prijs van 80€ per kamer. Degenen die graag Castillo Fortaleza willen zien, kiezen een hotel zoals het betaalbare Hotel Villa Romanica, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Apartamentos Edificio Aguilas is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 72€ per nacht en een gunstige locatie nabij Fobas-stoeltjeslift.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De natuurliefhebbers, die voor Sanchez met de prijs van 91€ hebben gekozen, zullen het ongetwijfeld leuk vinden dat ze dicht bij een vallei, natuurreservaten en een nationaal park verblijven. Het gelegen nabij Castillo de Aínsa Hostal Dos Rios is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Aínsa

Apartamentos Dos Rios Ainsa is een charmante keuze die op slechts 5 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 106€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts 51€, creëert Hostal Pirineos Ainsa een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. Meson De L'Ainsa heeft een verscheidenheid aan gezinsvriendelijke activiteiten en omvat ook een zonterras, een picknickplaats en kanoën. Mensen, die graag in de natuur zijn, zullen het fijn vinden om bij Los Arcos in de buurt van bergen en een rivier te verblijven.

Meer zienMinder