Hotels in Mojstrana

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mojstrana van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig99 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Op 10 minuten rjden van Mittagskogel kunnen gasten genieten van Italiaanse gerechten in het à la carte restaurant van het 3-sterren Guesthouse Veranda Mojstrana.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig68 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Op slechts 0.9 km van The Monument in Memory of Jakob Aljaz biedt dit hotel sneeuwskiën en wandelen om actief te blijven.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mojstrana

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Mojstrana hebben een centrale locatie?

We raden Aparthotel Pr' Jakapc' als het beste hotel met gratis parkeren, een zonnedek en schoenenpoetsen, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste romantische hotels in Mojstrana?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Guesthouse Veranda beoordeeld met 7.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een zonnedek en een kindermenu aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €112 per nacht boeken.

Welke hotels in Mojstrana zijn goed voor gezinnen?

Guesthouse Veranda (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonnedek en een kindermenu voor €112 per nacht.

Waar logeren in Mojstrana?

Beste goedkope hotels in Mojstrana

Budget reizigers kunnen verblijven in Hostel Lukna, die eenvoudige kamers met gratis parkeren, sneeuwskiën en wandelen heeft en kost €50 per nacht. Hostel Lukna is een goede accommodatie op 250 meter van het stadscentrum, die de redelijke prijzen vanaf €50 per kamer hanteert. Hostel Lukna is een budgetherberg in Mojstrana, dat 10 minuten lopen naar Pr Katr in Dovje is.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Mocht u het leuk vinden om in stadscentrum te verblijven, kijk dan eens bij Hostel Lukna met kamerprijzen vanaf €50. Hostel Lukna is een goedkopere optie in het centrum voor de prijs van €50 per nacht.

Hostel Lukna is een comfortabel hostel op nog geen 10 minuten lopen van The Monument in Memory of Jakob Aljaz. Tevens kunt u overnachten bij een hostel in de buurt van The Monument in Memory of Jakob Aljaz, zoals Hostel Lukna, dat op minder dan 10 minuten lopen ervandaan ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €67, creëert Apartment Zelenci een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. B&B's in Mojstrana zijn onder andere Turisticna Kmetija Psnak en Apartment Zelenci. Bezoekers van Mojstrana die met het hele gezin reizen, zullen wellicht in hotels zoals Guesthouse Veranda geïnteresseerd zijn, aangezien het inclusief gratis parkeren, een zonneterras en wandelen aangeboden wordt. Guesthouse Veranda is een gezellig resort hotel in Mojstrana, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, een zonneterras en wandelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder