Hotels in Závažná Poruba

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Závažná Poruba van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Op nog geen 3 km afstand van de Liptov Gallery van Peter Michal Bohúň kunnen gasten van het Guest House Privat Marika verschillende activiteiten ondernemen, waaronder skiën en fietsen.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
Penzion Zivka Závažná PorubaPension
8.0
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Penzion Zivka Závažná Poruba is gevestigd op een 3 km van Mineral water spring "Uhorčianka" en op een 6 km afstand van IJsgrot van Demanovská.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
Privat Nika Hotel Závažná PorubaPension
8.4
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
De Liptov Gallery van Peter Michal Bohúň is op afstand van circa 3 km van het Privat Nika Závažná Poruba.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Závažná Poruba

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Závažná Poruba hebben een centrale locatie?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Závažná Poruba om uit te kiezen. Guest House Privat Marika, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum, biedt een picknickplaats, een zonnedek en 24-uurs receptie ter plaatse aan.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Závažná Poruba?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Penzion Zivka, beoordeeld met 6.2/10, dat massage, een kindermenu en een bubbelbad heeft. Het is op 750 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €128 per nacht.

Welke hotels in Závažná Poruba naast Skigebied Opalisko Závažná Poruba zijn de beste?

U kunt bij Penzion Zivka, beoordeeld met 6.2/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Skigebied Opalisko Závažná Poruba. Het biedt massage, een kindermenu en een bubbelbad aan.

Waar logeren in Závažná Poruba?

Beste goedkope hotels in Závažná Poruba

Apartment Jursport is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €37 per nacht. Een goede keuze voor budgetaccommodatie is Privat Nika, dat op loopafstand van 10 minuten van het centrum van Závažná Poruba ligt. Privat Nika is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Kastiel, dat kamerprijzen vanaf €47 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Závažná Poruba bezoekt, overweeg dan een verblijf in Penzion Zivka in het centrum van de stad, u kunt ook Guest House Privat Marika niet ver van Hrob Milana Rufusa bekijken. Guest House Privat Marika ligt op ongeveer 550 meter van het stadscentrum en biedt een picknickplaats, een zonnedek en 24-uurs receptie.

Wanneer u in de buurt van Hrob Milana Rufusa wilt verblijven, boekt u een kamer in Privat Nika, gelegen op loopafstand van 10 minuten ervandaan. Denk ook aan Privat Nika, waarbij u direct naast Hrob Milana Rufusa zit.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartment Jursport heeft een goede aanbieding waarbij gratis parkeren, pendeldienst en dagelijkse boodschappen dienst inbegrepen zijn. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Pekna Vyhlidka op slechts 800 meter van het stadscentrum. Voor degenen die een zakelijke retraite in Závažná Poruba hebben, biedt Privat Nika gratis parkeren, pendeldienst en strijken. Penzion Zivka is een gezellig resort hotel in Závažná Poruba, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals massage, een kindermenu en een bubbelbad belangrijk vinden.

Meer zienMinder