Hotels in Vologda

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Vologda van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Een hotel is nog geen 7 minuten wandelen van het Monument K.N.Batyushkovu en ligt in de nabijheid van het Cosmonaut Pavel Belyaev Monument.
Vanaf€ 43 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt binnen handbereik van Church of St. Nicholas Zolotyye Kresty en beschikt over 15 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig114 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Museum van de Wereld van Vergeten Dingen ligt binnen 19 minuten loopafstand naar het 3-sterren Svetlitsa Vologda en de Sofiakathedraal ligt op een 19wandelafstand naar de accommodatie.
Vanaf€ 32 /nachtSelecteren
Nikolaevsky HotelHotel
8.2
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Dit exclusieve hotel ligt op een steenworp afstand van Revolution Square en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de Europese keuken in een groot restaurant.
Vanaf€ 43 /nachtSelecteren
AtriumHotel
8.2
Geweldig86 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Sofiakathedraal is te vinden op op amper 11 minuten wandelen vanaf een hotel.
Vanaf€ 182 /nachtSelecteren
Hotel Guberniya VologdaHerberg
8.2
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Cosmonaut Pavel Belyaev Monument ligt op slechts 350 meter van het Guberniya Vologda, terwijl Appartementmuseum van Konstantin Batiusjkov 750 meter lopen ligt.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Vologda

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels zijn de beste in Vologda?

Het beste is Aria Spa Hotel beoordeeld met 7.6/10 voor €78 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en wandelen.

Welke boetiekhotels in Vologda zijn de beste?

We raden Biblioteka Boutique Hotel beoordeeld met 9.0/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €44 per nacht met gratis parkeren, 24 uur bewakingsdienst en huishouden ter plaatse.

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Vologda?

Selecteer uw perfecte hotel onder 5 aabiediengen in het centrum van Vologda. Een van de beste hotels in het centrum van Vologda is Hotel Svetlitsa beoordeeld 9.0/10 vanaf €43 per nacht. Atrium met beoordeling 7.8/10 en Palisad Hotel, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Vologda zijn goedkoop?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Vologda. IBooked.nl raadt ook Voyazh Hotel met beoordeling 7.0/10 voor €22 per nacht aan, dat een satelliet-TV, een balkon en een bureau in de kamers heeft.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Vologda?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 22 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Aria Spa Hotel beoordeeld met 7.6/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en wandelen heeft. Het ligt op 6 km van Klooster van Spaso-Priloetsky en kost ongeveer €78 per nacht. Andere top opties zijn History Hotel, Aura Hotel & Spa en Spasskaya Hotel.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Vologda?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 10 aanbiedingen in Vologda. Aria Spa Hotel, Hotel Lux Angliter en Milani hebben allemaal 269 recensies van gezinnen, die naar Vologda reizen, gekregen.

Welke hotels in Vologda vlakbij Muzey Kruzheva zijn de beste?

U kunt bij Palisad Hotel, beoordeeld met 8.6/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Muzey Kruzheva. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en wandelen aan. U kunt ook Hotel met beoordeling 9.0/10 voor ongeveer €47 per nacht. Het ligt op 1,1 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie en pendeldienst aan.

Waar logeren in Vologda?

Beste goedkope hotels in Vologda

Een budgetlogement vindt u bij Sputnik Hotel voor 19€ per nacht of bij Voyazh Hotel, dat 25€ per overnachting in rekening brengt. Om te verblijven in een sfeervolle centrale ruimte, boek een budget 2X2 Hostel, 750 meter van het centrum van de stad. Avantage Hostel is een budgethostel met gratis parkeren, een sauna en een binnenzwembad, gelegen op 750 meter van Regionaal Zakelijk en Cultureel Centrum 'Russian House'.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u van drukte om u heen houdt, kiest u voor Hostel Piligrim of Hotel Lux Angliter met de vanaf-prijzen van 26€ en 71€ respectievelijk. Voor de geïnteresseerde in Italiaanse, Europese, Chinese en Japanse eten bezoekers wordt Atrium, gelegen in het centrum vlakbij Chikibamboni, aanbevolen.

Palisad Hotel ligt op 5 minuten lopen van Kantmuseum en heeft gratis parkeren, een sauna en biljart.

Luxe en boetiekaccommodatie in Vologda

Het 4-sterren Aria Spa Hotel is een luxe keuze, gesitueerd op loopafstand van Theater voor Kinderen en Jeugd. Biblioteka Boutique Hotel met prijzen vanaf 53€ per kamer wordt vaak gekozen door reizigers die de voorkeur aan design interieur en intieme sfeer geven.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartment Proletarskaya 75 is een betaalbaar appartement op 950 meter van Church of St. Varlaam. Apartment On Yaroslavskaya Preminina К.Kvartirkin is een B&B accommodatie op 20 minuten lopen van Regionaal Zakelijk en Cultureel Centrum 'Russian House'. Overweeg een verblijf bij Online Mini Hotel in de buurt van Online Mini Hotel, een kindvriendelijk hotel met gratis parkeren, een sauna en een binnenzwembad. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Ancient Town, Place of Vologda Foundation Nikolaevsky Hotel - een resort met uitzichten over de tuin, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder