Hotels in Sergiev Posad

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sergiev Posad van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig126 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum700 meter van Trinity-Sergius Lavra
Het 3-sterren Posadskiy is op 85 km van de luchthaven Sjeremetjevo en binnen 10 minuten wandeling van de Torgovyie riady bushalte.
Vanaf€ 47 /nachtSelecteren
Accommodaties in de buurt van Sergiev Posad
Novie Gorki Hotel Korolëv
Hotel
7.4
Heel goed35 beoordelingen
Kaart
43.8 km van Sergiev Posad43.8 km van Stadscentrum
Het Park of Marina Tsvetaeva bevindt zich 3 km van het comfortabele 3-sterren Novie Gorki.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
Klyazma Holiday
Hotel
Kaart
49.8 km van Sergiev Posad49.8 km van Stadscentrum
Met een buitenzwembad is het hotel gelegen in een zakendistrict van Povedniki, net buiten Zhostovo Decorative Art Manufactory.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sergiev Posad

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de top boetiekhotels in Sergiev Posad?

Voor gasten, die zoeken naar een modern hotel in Sergiev Posad, heeft iBooked.nl meer dan 4 boetiekhotels. We raden Hotel Vladimirskaya beoordeeld met 7.6/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €42 per nacht met gratis parkeren, 24-uurs receptie en ledikanten ter plaatse. Nog een boetiekoptie is het 3-sterren Boutique Hotel Dubrovskiy beoordeeld met 7.6/10 voor €72 per nacht. Krasnaya Gora Boutique Hotel beoordeeld met 9.6/10: een 3-sterrenhotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en een stomerij.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Sergiev Posad?

Kies uw perfecte hotel onder 20 aabiediengen in het centrum van Sergiev Posad. Stary Gorod, gelegen in het centrum van Sergiev Posad, beoordeeld met 7.6/10, biedt airconditioning, een TV en een zitruimte samen met hoogwaardige service aan. Posadskiy Hotel met beoordeling 7.8/10 en Barskiye Polati Hotel, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Sergiev Posad zijn de populairste?

Meer dan 258 beoordelingen van gasten van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Sergiev Posad te kiezen. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Uyut, beoordeeld met 8.6/10, dat €26 per nacht kost en een stomerij, 24 uur bewakingsdienst en wasserij aanbiedt. Een andere optie is Tsentralnaya Hotel beoordeeld met 8.8/10 voor €28 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Sergiev Posad zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 28 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze gasten is Hotel On Sergievskaya 6 (beoordeling: 8.4/10). Het ligt op 2,7 km van Kelarskiy Pond en biedt TV met satellietkanalen en airconditioning in de kamers voor ongeveer €30 per nacht aan. Ontdek andere geschikte accommodaties — Tsentralnaya Hotel, Pansionat Voskhod en Aristokrat.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Sergiev Posad?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Aristokrat, Teremok en Hotel Uyut hebben allemaal 366 recensies van gezinnen, die naar Sergiev Posad reizen, gekregen.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Klooster van de Heilige Drie-eenheid en de Heilige Sergej?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenBarskiye Polati Hotel (beoordeling: 8.6/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst aan en ligt op 10 minuten lopen van Klooster van de Heilige Drie-eenheid en de Heilige Sergej.

Waar logeren in Sergiev Posad?

Beste goedkope hotels in Sergiev Posad

Een budgetlogement vindt u bij Uyut Hotel voor 37€ per nacht of bij Tsentralnaya Hotel, dat 33€ per overnachting in rekening brengt.

Luchthavens en Metrostations van Sergiev Posad

Hotel Rodina Voznesenskaya 53A is een elegant hotel dat op minder dan 5 minuten lopen van Sergiev Posad treinstation ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u dicht bij bezienswaardigheden wilt blijven, zijn het centrale Aristokrat Hotel en Russkiy Dvorik Boutique Hotel goede opties. Mini Hotel Kelarskaya Naberezhnaya en Sergiyev Posad Apartment zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Overweeg een hotel in de buurt van Monument to Prince Peter and Princess Fevronia Murom zoals Krasnaya Gora Boutique Hotel, dat tevens op loopafstand van de kerk, de kathedraal en de kapel ligt, zodat u in de omgeving gemakkelijk kunt wandelen. Als u op loopafstand van Maria-Hemelvaartkathedraal wilt zijn, boek dan een hotel zoals Hotel On Sergievskaya 6 of Hantri Hotel.

Luxe en boetiekaccommodatie in Sergiev Posad

Voor een opwindende ervaring kunt u een verblijf bij Boutique Hotel Dubrovskiy overwegen, een accommodatie met luxe voorzieningen. Hotel Vladimirskaya is een boutique hotel met prachtige uitzichten op de tuin, gelegen op nog geen 10 minuten rijden van Monument to Sergius of Radonezh.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Lux Apartment With Jacuzzi of Happy Horse, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Voor een verblijf in een hotel met gezinsgerichte activiteiten kiest u voor Zagorodnyi Club Zabava in de buurt van Geschiedenis- en Kunstmuseum van de staat Sergiyev Posad, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonterras en een nachtclub aanbiedt. Voor reizigers die van wandelen en skiën houden is Park Hotel Torbeyevo Ozero, gelegen nabij Troitse-Sergieva Lavra, een zeer goede keuze.

Meer zienMinder