Hotels in Petrozavodsk

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Petrozavodsk van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig198 beoordelingen
Het 4-sterren Spa Hotel Karelia Petrozavodsk is gevestigd binnen 13 minuten wandelen van Alexander Nevski-kathedraal en ongeveer 12 minuten rijden van Museum voor beeldende kunsten van de republiek Karelië.
Vanaf€ 43 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig213 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het Monument voor Peter de Grote ligt grofweg 5 minuten wandelen ervan en het Poppenhuis Privékunstcollectie is met de auto in 5 minuten te bereiken.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig70 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Cosmos is een perfecte vakantieplek op ongeveer 3 km rijden naar het Maritiem Museum 'Polar Odysseus' en andere bezienswaardigheden van Petrozavodsk.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
Piter InnHotel
8.4
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Locomotive-Monument Er 738-47 en het Poppenhuis Privékunstcollectie zijn respectievelijk binnen slechts 5 minuten lopen en slechts 14 minuten wandelen vanaf het 4-sterren Piter Inn gelegen.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig92 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het Museum voor de industriële geschiedenis van Petrozavodsk ligt op een rijafstand van 10 minuten van het 3-sterren Onega Castle Petrozavodsk en het Maritiem Museum 'Polar Odysseus' ligt op een 10 minuten rijafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig161 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het ligt dicht bij het Governor park en het Monument voor Peter de Grote is op minder dan 20 minuten lopen vandaan.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
Prionezhsky Club HotelHotel
8.4
Geweldig151 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Prionezhsky Club Petrozavodsk is gevestigd op nog geen 2 km van het Poppenhuis Privékunstcollectie en op loopafstand van 20 minuten van het Museum voor de industriële geschiedenis van Petrozavodsk.
Vanaf€ 32 /nachtSelecteren
Zarechnaya HotelHotel
8.4
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Zarechnaya, dat 21 kamers heeft, ligt in het centrum van Petrozavodsk en binnen 25 minuten wandelen van het Monument voor Peter de Grote.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
Petrozavodsk HotelHotel
8.4
Geweldig14 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Maritiem Museum 'Polar Odysseus' bevindt zich circa 10 minuten rijden van het 2-sterren Petrozavodsk.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
Sacvoyage HotelHotel
8.6
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het Sacvoyage Petrozavodsk is gevestigd binnen 7 minuten wandelafstand van City Park and Embankment en op slechts 7-minuten loopafstand van Rybaki.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Petrozavodsk

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Petrozavodsk zijn de beste?

Het beste is Мини-Отель Harland beoordeeld met 8.4/10 voor €30 per nacht met een fotokopieerapparaat, bordspellen en room service.

Wat zijn de beste boetiekhotels in Petrozavodsk?

Meer dan 180 beoordelingen van onze reizigers kunnen helpen de beste boetiekhotels van Petrozavodsk te vinden. Prionezhsky Club Hotel, dat over 24-uurs receptie en huishouden beschikt en beoordeling 8.6/10 heeft, is een modern hotel in Petrozavodsk met vanafprijzen €32 per nacht. Het ligt op 1,4 km van Kizhi. Een andere aanbevolen accommodatie is Hotel Maski beoordeeld met 7.6/10, dat biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden ter plaatse aan. 13 Chairs Boutique Hotel beoordeeld met 9.0/10: een 4-sterrenhotel met gratis parkeren, 24 uur bewakingsdienst en een wellnesscentrum.

Welke top hotels in Petrozavodsk hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 386 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Petrozavodsk. Severnaya Hotel, gelegen in het centrum van Petrozavodsk, beoordeeld met 7.8/10, biedt een satelliet-TV, airconditioning en een balkon samen met geweldige service aan. Mini-Hotel Ilma met beoordeling 8.8/10 en Zarechnaya Hotel, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Petrozavodsk zijn de beste?

Meer dan 64 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Petrozavodsk te selecteren. We raden Hotel Belye Nochi met beoordeling 9.2/10 als een van de beste opties in Petrozavodsk aan, het kost vanaf €20 per een nacht. Een andere optie is Lososinskaya Hotel beoordeeld met 7.0/10 voor €20 per nacht. Deze goedkope zijn ook goede opties: Guest House On Muezerskaya, Hotel en Chayka.

Wat zijn de beste romantische hotels in Petrozavodsk?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 31 aanbiedingen voor koppels. Hotel Runa beoordeeld met 8.8/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €29 per nacht boeken. Andere top opties zijn Severnaya Hotel, Frigate Hotel en Ladoga Hotel.

Welke hotels in Petrozavodsk zijn goed voor gezinnen?

Op de basis van 347 beoordelingen van onze reizigers zijn er 9 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te selecteren. Akvatika Hotel (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, 24 uur bewakingsdienst en conciërgeservice voor €38 per nacht. U kunt ook Onega Castle Hotel (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €54 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en ledikanten aan.

Welke hotels in Petrozavodsk naast Museum voor beeldende kunsten van de republiek Karelië zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden reizigers Cosmos Hotel leuk (beoordeling: 7.8/10), dat een wellnesscentrum, huishouden en ledikanten aanbiedt. Het ligt op 10 minuten lopen van Museum voor beeldende kunsten van de republiek Karelië en biedt een een bar aan.

Waar logeren in Petrozavodsk?

Beste goedkope hotels in Petrozavodsk

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Hotel Runa met tarieven vanaf 22€ of Tourist Inn waar de prijzen bij 27€ beginnen. Friends Hostel en Сonfetti Hostel zijn de twee betaalbare accommodatieopties, allebei op korte loopafstand van het Children's Museum Centre of Museum Reserve Kizhi.

Luchthavens en Metrostations van Petrozavodsk

Overweeg het verblijven bij Hotel Tsentralny, een uitstekend hotel in de buurt van Petrozavodsk treinstation.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Een verblijf ergens zoals Ilma Hotel of Park Inn By Radisson Petrozavodsk brengt u op een centrale locatie.

Als u in de nabijheid van Folkloristisch Museum van de Staat Karelië wilt verblijven kunt u een kamer bij Sacvoyage Hotel boeken. Kies een hotel naast Monument voor Peter de Grote, zoals Frigate Hotel en Hotel Club Prionezhskiy, dat een verscheidenheid aan faciliteiten heeft, waaronder een sauna, een binnenzwembad en een bubbelbad.

Luxe en boetiekaccommodatie in Petrozavodsk

Dit chique 4-sterren Spa Hotel Karelia met een sauna, een bubbelbad en een solarium ligt dicht bij Maritiem Museum 'Polar Odysseus'. Hotel Maski is een chique 3-sterren boetiekhotel, gelegen op minder dan 15 minuten lopen van National Museum of the Republic of Karelia.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartment Na Anohina is een B&B accommodatie op loopafstand van 15 minuten van Tractor TDT-40 Monument. Onega Castle Hotel is een geweldig familiehotel met een sauna, een binnenzwembad en boot varen, dat tevens prachtige uitzichten over het meer heeft. Aurinko is een elegant vakantiehotel op minder dan 20 minuten lopen van Temple of the Icon of Mother of God of the Sign.

Meer zienMinder