Hotels in Petropavlovsk-Kamtsjatski

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Petropavlovsk-Kamtsjatski van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.8
Heel goed19 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum800 meter van Tsentral'naya Sports Centre Ski Lift
Het Monument to Lenin bevindt zich op ongeveer 5 minuten te voet van het 2-sterren Three Skis Petropavlovsk-Kamtsjatski.
Vanaf€ 13 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het perfecte Avacha, dat 65 kamers aanbiedt, ligt in het hartje van Petropavlovsk-Kamtsjatski en op op minder dan 3 km afstand van het Geschiedkundig Militair Museum van Kamtsjatka.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
Dolce Vita Petropavlovsk-KamtsjatskiHotel
8.2
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Het luxe hotel is een goed startpunt voor de bezienswaardigheden van Petropavlovsk-Kamtsjatski, waaronder de Kamchatsky St. Panteleimon Monastery en Kurile Lake.
Vanaf€ 143 /nachtSelecteren
KlyuchotelPension
8.0
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Geschiedkundig Militair Museum van Kamtsjatka en het Regionaal Museum voor Plaatselijke Studies van Kamtsjatka zijn slechts 3 km afstand en op minder dan 3 km van het Klyuchotel.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Petropavlovsk-Kamtsjatski

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste hotels in Petropavlovsk-Kamtsjatski in de buurt van de luchthaven Petropavlovsk-Kamtsjatski?

Er zijn 13 hotels om uit te kiezen, als u de luchthaven Petropavlovsk-Kamtsjatski in de buurt nodig hebt. Art Hotel, dat op 4,2 km van de luchthaven ligt, kost €54 per nacht en biedt een TV en een bank in de kamers aan.

Wat zijn de beste boetiekhotels in Petropavlovsk-Kamtsjatski?

We raden Hotel Complex Petropavlovsk beoordeeld met 7.2/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €91 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en paardrijden ter plaatse. Nog een boetiekoptie is het 3-sterren Hotel Edelveis beoordeeld met 8.2/10 voor €41 per nacht.

Welke plekken in het centrum van Petropavlovsk-Kamtsjatski zijn de beste?

Er zijn 6 hotels en andere accommodaties in het centrum van Petropavlovsk-Kamtsjatski om uit te kiezen. We raden Bay House Hostel als het beste hotel met een zonnedek, kanoën en skiën, gelegen op 0,7 km van het stadscentrum.

Welke top hotels in Petropavlovsk-Kamtsjatski zijn goedkoop?

Kies het beste goedkope hotel onder 4 opties in Petropavlovsk-Kamtsjatski. We raden Hotel Edelveis met beoordeling 8.2/10 als een van de beste opties in Petropavlovsk-Kamtsjatski aan, het kost vanaf €37 per een nacht. Deze goedkope zijn ook goede opties: Rooms on Chubarova 4 en Otel Gorodskoe Uutnoe Mesto.

Welke hotels voor koppels in Petropavlovsk-Kamtsjatski zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 12 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Complex Petropavlovsk beoordeeld met 7.2/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en paardrijden heeft. Het ligt op 6 km van Tsentral'naya Sports Centre Ski Lift en kost ongeveer €91 per nacht. Andere top opties zijn Geyzer Hotel, Dom Gostey Partizanskaya 31 en Komandor.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Petropavlovsk-Kamtsjatski?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Hotel Complex Petropavlovsk (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en paardrijden voor €91 per nacht.

Welke hotels in Petropavlovsk-Kamtsjatski naast Muzey Vulkanov "Vulkanarium" zijn de beste?

Er zijn 4 aanbiedingen. Selecteer een hotel naast Muzey Vulkanov "Vulkanarium", zoals Nachalnik Kamchatki Hotel, gelegen binnen 10 minuten lopen. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden en biedt kamers vanaf €37 per nacht.

Waar logeren in Petropavlovsk-Kamtsjatski?

Beste goedkope hotels in Petropavlovsk-Kamtsjatski

Als u een budgethotel in Petropavlovsk-Kamtsjatski nodig heeft, heeft Edelveis Hotel goedkope kamers voor €40 per nacht. In het centrum van Petropavlovsk-Kamtsjatski vindt u tal van budgethotels, zoals Edelveis Hotel en Abazhur, die op 30 minuten loopafstand van Peter and Paul Church liggen. Het gelegen op korte loopafstand van Kurile Lake Apartamienty "Novyi Dom" is een goede budgetaccommodatie voor bezoekers van Petropavlovsk-Kamtsjatski die wat geld willen besparen.

Luchthavens en Metrostations van Petropavlovsk-Kamtsjatski

Als u naar Petropavlovsk-Kamtsjatski voor een kort bezoek reist, vindt u er 11 hotels in de buurt van Petropavlovsk-Kamtsjatski luchthaven waaronder Kamchatkadomik en Аmto.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Reizigers die de voorkeur geven aan een verblijf in het centrum van de stad moeten Nachalnik Kamchatki Hotel en Bay House bezoeken, die op 10 en 10 minuten lopen van het stadscentrum liggen. Reizigers naar Petropavlovsk-Kamtsjatski, die in een centraal gelegen gebied willen verblijven, kunnen kiezen voor Bay House.

Als u meer wilt weten over de attracties van Petropavlovsk-Kamtsjatski, kies dan voor Bay House bij Vulcanarium Museum. Zorg ervoor dat u een hotel naast Monument to Peter and Paul boekt, zoals Kluchotel.

Luxe en boetiekaccommodatie in Petropavlovsk-Kamtsjatski

De fijnproevers moeten het modieuze Komandor in Petropavlovsk-Kamtsjatski niet vergeten, daar bevindt Mokhovskoi Khleb zich ook. Edelveis Hotel is een stijlvol 3-sterren boetiekhotel dat bekend om zijn sfeer staat.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartamienty "Novyi Dom" is een betaalbaar appartement op 650 meter van Kurile Lake. Apartment On Ulitsa Volskogo is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Petropavlovsk-Kamtsjatski, waaronder Monument to the Soldiers of the Soviet Army Liberators of the Kuril Islands in 1945. Als u Petropavlovsk-Kamtsjatski met uw gezin bezoekt, kies dan voor Petropavlovsk Hotel naast Muzey Vulkanov "Vulkanarium", dat een wellnesscentrum, wandelen en paardrijden heeft. Petropavlovsk Hotel is een geweldig resort voor reizigers naar Petropavlovsk-Kamtsjatski die hun vakantie met een wellnesscentrum, wandelen en paardrijden willen doorbrengen.

Meer zienMinder