Hotels in Moerom

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Moerom van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Accommodaties in de buurt van Moerom
Hotel Batashev Vyksa
Hotel
8.2
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
30.5 km van Moerom30.5 km van Stadscentrum
Met gezellige kamers en een sportschool en een fitnesscentrum is de locatie in het centrum van de stad, vlakbij Monument to the Founders of the Factory gelegen.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Moerom

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Moerom hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 351 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Moerom. Hotel Yesenin, gelegen in het centrum van Moerom, beoordeeld met 9.4/10, biedt kabeltelevisie, kabelzenders en een bank samen met perfecte service aan. Guest House Aist en Lada Hotel zijn ook gechikt voor een fantastisch verblijf.

Welke 5-sterrenhotels zijn de beste in Moerom?

Het beste is Boutique Hotel Tri Bogatyrya beoordeeld met 9.2/10 voor €38 per nacht met gratis parkeren, huishouden en een fotokopieerapparaat.

Wat zijn de beste boetiekhotels in Moerom?

Boutique Hotel Tri Bogatyrya beoordeeld 9.2/10 is een modern hotel met wi-fi, kabelzenders en een kastje in de kamers. Het ligt binnen 25 minuten lopen van Klooster van Wederopstanding.

Wat zijn de beste romantische hotels in Moerom?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 13 aanbiedingen voor koppels. Amosov (beoordeling: 9.8/10) biedt kamers met een TV, een bureau en een elektrische waterkoker aan. Bezoekers vinden ook rondleidingservice en roomservice leuk. Ontdek andere geschikte accommodaties — X-Room Hotel, Svätogor Korpus 3 en Boutique Hotel Tri Bogatyrya.

Welke hotels in Moerom zijn goed voor gezinnen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. U kunt ook Gostinica Svätogor S Russkoi Banei (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €35 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een wellnesscentrum, huishouden en ledikanten aan.

Welke hotels in Moerom dicht bij Klooster van Wederopstanding zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersHotel Yesenin (beoordeling: 9.4/10) leuk. Het biedt 24-uurs receptie en huishouden aan en ligt op 10 minuten lopen van Klooster van Wederopstanding.

Waar logeren in Moerom?

Beste goedkope hotels in Moerom

Hotels zoals Volna Hotel en Lada Hotel bieden een budgetvriendelijk verblijf in Moerom. Als u voor een budgetaccommodatie in Moerom kiest, kunt u een kamer boeken in Lada Hotel, een betaalbaar hotel op 900 meter van het stadscentrum. Volna Hotel is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4.7 km van Cable-braced bridge.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om dicht bij het centrum van Moerom te zijn, overweeg Lada Hotel, een 3-sterren hotel met kamerprijzen vanaf €21. Hotels als Lada Hotel en Volna Hotel brengen u in het hart van het evenement in Moerom.

Als u in de nabijheid van Standbeeld van Ilja Moeromets wilt verblijven kunt u een kamer bij Hotel Yesenin boeken. Kies een hotel in de buurt van Karacharovo Village, zoals Muromskaya Usadba, gelegen op loopafstand van 10 minutes ervandaan.

Luxe en boetiekaccommodatie in Moerom

Boutique Hotel Tri Bogatyrya is een stijlvolle 5-sterrenkeuze die u op slechts 15 minuten lopen van Moerom Bylina-steen brengt. Boutique Hotel Tri Bogatyrya nabij de kathedraal en het klooster is een goede keuze voor reizigers die in een hotel met intieme sfeer en in de buurt van de topattracties van Moerom willen verblijven.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Moerom met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een appartement nabij Standbeeld van Ilja Moeromets, zoals Apartment On Lva Tolstogo of Apartments V Komsomolskom Pereulke. Moerom heeft 38 B&B aanbiedingen, waaronder Apartment On Komsomolskiy Pereulok 10 en Apartment On Mechnikova waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Gostinica Svatogor S Russkoi Banei is een kindvriendelijk hotel dat beschikt over gratis parkeren, een sauna en een wellnesscentrum, waardoor het een perfecte accommodatie voor het hele gezin is. Kremlevskaya Hotel is een geweldig resort voor reizigers naar Moerom die hun vakantie met een spa-centrum, een bubbelbad en een nachtclub willen doorbrengen.

Meer zienMinder