Hotels in Machatsjkala

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Machatsjkala van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Muzey Istorii Goroda Makhachkaly en Park Drakon zijn binnen 4 km afstand en op 3 km afstand van het Central City Hotel.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren
Petrovsk Hotel MachatsjkalaHotel
9.2
Perfect1 beoordeling
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
Gelegen op slechts 5 minuten lopen van van Kaspische Zee, een hotel ligt binnen 25 minuten te voet van Monument to Rasul Gamzatov.
Vanaf€ 18 /nachtSelecteren
Otel MontoHotel
9.6
Perfect1 beoordeling
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 10-minuten loopafstand van het centrum van Machatsjkala en biedt een bar en flat-screen TV.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Machatsjkala

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Machatsjkala zijn de beste?

Er zijn 5 hotels en andere accommodaties in het centrum van Machatsjkala om uit te kiezen. Argo Hotel, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in Machatsjkala zijn de beste?

Kies het beste goedkope hotel onder 14 opties in Machatsjkala. Een ander aanbevolen hotel is Central Hotel Corpus 2 met beoordeling 7.8/10, dat €27 per nacht kost. Het biedt airconditioning, wi-fi en kabelzenders in de kamers aan.

Wat zijn de beste romantische hotels in Machatsjkala?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 58 aanbiedingen voor koppels. Andere top opties zijn Lord Hotel, Krepost Mini Hotel en Hotel Complex Djami.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Machatsjkala?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 11 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Central City Hotel (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, een stomerij en huishouden voor €71 per nacht. Hotel Lux, Hotel Vostok en Tarkho hebben allemaal 20 recensies van gezinnen, die naar Machatsjkala reizen, gekregen.

Wat zijn de populairste accommodaties in Machatsjkala dicht bij Park Imeni 50-Letiya Oktyabrya?

Er zijn 10 aanbiedingen. Selecteer een hotel dicht bij Park Imeni 50-Letiya Oktyabrya, zoals Hotel Sport, gelegen binnen 10 minuten lopen. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, huishouden en massage en biedt kamers vanaf €22 per nacht.

Waar logeren in Machatsjkala?

Beste goedkope hotels in Machatsjkala

De aanbevolen goedkope accommodaties in Machatsjkala zijn Central Hotel Corpus 2 en Hotel Complex Izumrud. Хостел Чердак is een budgetvriendelijk hostel dat op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Machatsjkala ligt. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Tsentral'naya Dzhuma-Mechet', zoals het voordelige Central Hotel Corpus 2 met de prijs vanaf €24.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Machatsjkala zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals Hotel Jacques, een particuliere locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. Het 3-sterren Argo Hotel is een goede optie wanneer u in het centrum van Machatsjkala wilt verblijven.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Dagestan State Pedagogic University, zoals Hotel Zolotaya Imperiya, dat €37 per nacht kost. Het logeren bij een hotel nabij Dagestan State Pedagogic University, zoals Hotel Zolotaya Imperiya of Argo Hotel, gelegen op loopafstand van 10 minuten ervandaan, geeft u de mogelijkheid om veel interessante bezienswaardigheden te bezoeken tijdens uw verblijf in Machatsjkala.

Luxe en boetiekaccommodatie in Machatsjkala

Het 5-sterren Гостиница Арбат Махачкала met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst is een goede keuze voor mensen die graag met comfort en luxe reizen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Machatsjkala met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een appartement nabij Dagestan State Pedagogic University, zoals Apartments in of Flat. U kunt ook voor het comfortabele Primorskaya Apartamenty gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, een stomerij en huishouden. Als u Machatsjkala met uw gezin bezoekt, waardoor u interesse in kindvriendelijke activiteiten heeft, kies dan voor het gelegen nabij Russische Schouwburg van Dagestan Hotel Vostok. Hotel Metropol is een geweldig resort voor reizigers naar Machatsjkala die hun vakantie met gratis parkeren, conciërgeservice en fitnesslessen willen doorbrengen.

Meer zienMinder