Hotels in Esto-Sadok

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Esto-Sadok van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig77 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum200 meter van Strela Ski Lift
Het 4-sterren Park Inn By Radisson Rosa Khutor ligt in de Rosa Khutor wijk van Esto-Sadok, op 49 minuten rijden van de luchthaven Adler-Sotsji.
Vanaf€ 401 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum300 meter van Roza Khutor Ski Resort
Genesteld in de Rosa Khutor wijk van de stad, het 3-sterren Tulip Inn Rosa Khutor Esto-Sadok biedt een snelle toegang tot de luchthaven Adler-Sotsji binnen 49 minuten rijden.
Vanaf€ 174 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig72 beoordelingen
Terwijl het Panorama By Mercure Esto-Sadok zich in de wijk Gorki Gorod van Esto-Sadok bevindt, helpen een Turks bad, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad om ter plaatse te ontspannen en tot rust te komen.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig280 beoordelingen
Kaart
3.2 km van Stadscentrum200 meter van Roza Khutor Ski Resort
Het Radisson Rosa Khutor Esto-Sadok ligt in de wijk Rosa Khutor in Esto-Sadok, op 51 minuten rijden van de luchthaven Adler-Sotsji.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig45 beoordelingen
Het 5-sterren Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi ligt in de wijk Gorki Gorod, op 52 minuten rijden van de luchthaven Adler-Sotsji.
Vanaf€ 325 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig335 beoordelingen
Het 5-sterren Grand Hotel Polyana ligt in de Alpika Service wijk, op 49 minuten rijden van de luchthaven Adler-Sotsji.
Vanaf€ 147 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig29 beoordelingen
Het business- en entertainmentcentrum Galaxy is op op 25 loopafstand van een hotel, terwijl de luchthaven Adler-Sotsji is 50 km ervandaan.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig26 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum400 meter van Karusel-2
Gelegen op een 3 km afstand van het Moya Rossiya Cultureel Etnografisch Museum heeft het 4-sterren Dolina 960 48 kamers.
Vanaf€ 144 /nachtSelecteren
Polyana 1389 Hotel & SpaHotel
8.2
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
4.6 km van Stadscentrum200 meter van Lift A2
Genesteld in de Alpika Service wijk van Esto-Sadok, biedt het 4-sterren Polyana 1389 Hotel And Spa Esto-Sadok accommodatie op een 2 km van skigebied Roza Choetor.
Vanaf€ 140 /nachtSelecteren
Mountain VillasHotel
8.4
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum200 meter van Karusel-1
Het hotel ligt in de buurt van RusSki Gorki Jumping Center en biedt zwembadzichten en een privézwembad.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
Ibis Styles Krasnaya PolyanaHotel
8.2
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum100 meter van Karusel-2
Het is 52 minuten rijden naar de luchthaven Adler-Sotsji en op circa 3 km rijden van skigebied Roza Choetor.
Vanaf€ 347 /nachtSelecteren
VERTEX SPA hotel Esto-SadokHotel
8.2
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum900 meter van Karusel-1
Het luxe hotel is een goed startpunt voor de bezienswaardigheden van Esto-Sadok, waaronder de Skilift Laura en Gorki City.
Vanaf€ 345 /nachtSelecteren
IvmontanHotel
8.4
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum1.2 km van Karusel-1
Het 3-sterren Ivmontan ligt in de Gorki Gorod wijk, op 44 minuten rijden van de luchthaven Adler-Sotsji.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Esto-Sadok

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste 5-sterrenhotels in Esto-Sadok?

Als u op zoek bent naar een luxe verblijf in Esto-Sadok, beiden we u 5 accommodaties om uit te kiezen. Grand Hotel Polyana met beoordeling 8.6/10 is een mooi 5-sterrenhotel met een nachtclub, 24-uurs receptie en schoenenpoetsen. Het biedt luchtgekoelde kamers, rookvrije kamers en elegante kamers met een vlakscherm TV met satellietkanalen, airconditioning, koffie- en theevoorzieningen aan. Andere geschikte hotels zijn Movenpick Hotel Krasnaya Polyana en Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi.

Wat zijn de top boetiekhotels in Esto-Sadok?

Medical Spa Hotel Rosa Springs beoordeeld met 8.0/10 is een moderne optie, aanbevolen door de klanten van iBooked.nl voor €126 per nacht. Het heeft stoombaden, een spa-centrum en massage en is op 1,3 km van Moya Rossiya Cultureel Etnografisch Museum gelegen. Nog een boetiekoptie is het 4-sterren Park Inn By Radisson Rosa Khutor beoordeeld met 7.8/10 voor €148 per nacht.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Esto-Sadok?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 1203 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Esto-Sadok. We raden Green Hall Hotel als het beste hotel met 24-uurs receptie, huishouden en sneeuwskiën, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum. Andere verblijfsopties zijn Aibga Hotel, Atlant Sky Hotel en Отель Грейс Калипсо.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Esto-Sadok?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 4 aanbiedingen in Esto-Sadok. We raden Rosa Ski Inn Hotel Rosa Khutor met beoordeling 8.4/10 als een van de beste opties in Esto-Sadok aan, het kost vanaf €37 per een nacht. Rosa Village Family Hotel Rosa Khutor is ook een goede keuze met beoordeling 8.4/10 voor €58 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Esto-Sadok?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Art Up City Hotel (beoordeling: 7.6/10) biedt kamers met TV met satellietkanalen, een balkon en een bank aan. Klanten vinden ook 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en rondleidingservice leuk.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Esto-Sadok?

Volgens 2320 beoordelingen van klanten zijn er 22 gezinsvriendelijke opties. Gornaya Rezidentsiya Aparthotel (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met Turkse stoombaden, een stomerij en een businesscentrum voor €72 per nacht. Azimut Hotel Freestyle Rosa Khutor, Olymp Hotel en Rosa Ski Inn Hotel Rosa Khutor hebben allemaal 2320 recensies van gezinnen, die naar Esto-Sadok reizen, gekregen.

Wat zijn de populairste accommodaties in Esto-Sadok vlakbij skigebied Roza Choetor?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenSKYPARK Hotel (beoordeling: 8.8/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en huishouden aan en ligt op 10 minuten lopen van skigebied Roza Choetor. U kunt ook Radisson Rosa Khutor Hotel met beoordeling 8.0/10 voor ongeveer €166 per nacht. Het ligt op 0,4 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, pendeldienst en conciërgeservice aan.

Wat zijn de beste accommodaties in Esto-Sadok met buitenzwembadden?

Volgen 365 beoordelingen zijn er 8 hotels met buitenzwembadden in Esto-Sadok. Dolina 960 Hotel beoordeeld met 8.8/10 met de vanafprijs €37 per nacht is de populairste optie met gratis prive parkeerplaatsen, stoombaden en een businesscentrum. Dit hotel is gelegen op 2,6 km van Lift A. Elke rookvrije en luchtgekoelde kamer biedt een vlakscherm TV met satellietkanalen, wi-fi, een strijkijzer en strijkplank aan. Misschien vindt u Aibga Hotel beoordeeld met 8.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €37 per nacht.

Waar logeren in Esto-Sadok?

Beste goedkope hotels in Esto-Sadok

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Riders Lodge Hotel met een vanaf-prijs van 52€ per kamer. Guest House On Beryozovaya 72 is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Wanneer u een beperkt reisbudget heeft is Skypark Aparthotel, dat zich op korte loopafstand van Skilift Laura bevindt, mogelijk een goede accommodatiemogelijkheid voor u.

Luchthavens en Metrostations van Esto-Sadok

Hotel Alpika is een modern hotel op slechts 10 minuten lopen van Krasnaja Poljana Roza Khutor treinstation.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Een aantal hotels in het centrum van de stad, zoals Chalet Polyana, bieden raften en paardrijden, wat interessant voor de sportliefhebbers kan zijn. Een alternatief in het hart van de stad kan Green Hall Hotel zijn, met sneeuwskiën en biljart. In de Alpika Service wijk vindt u Crystal met gratis parkeren, wandelen en bowlen.

Dolina 960 is een goede accommodatie in de buurt van het centrum, op loopafstand van Wintersportplaats Estosadok. Overweeg een verblijf bij Hotel Dacha Na Berezovoy, gelegen op wandelafstand van 15 minuten van Skilift van Alpika-Service.

Luxe en boetiekaccommodatie in Esto-Sadok

Het 4-sterren Villa Adriano is een luxe keuze, gesitueerd op loopafstand van skigebied Roza Choetor. Denk aan Medical Spa Hotel Rosa Springs, een boetiekhotel naast Skilift Volch Ya Skala.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Er zijn 8 budgetappartementen zoals Villa Greystone voor gepassioneerde reizigers. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Anna Guest House op slechts 650 meter van het stadscentrum. Park Inn By Radisson Rosa Khutor is een 4-sterren hotel nabij Laura Cross Country Ski and Biathlon Center, dat de faciliteiten voor gezinnen en kinderen biedt, evenals een patio, wandelen en skiën. Ays Hotel is een populair resort met wandelen en fietsen voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder