Hotels in Porto Formoso

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Porto Formoso van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 5-minuten loopafstand van het centrum van Porto Formoso en biedt een bibliotheek en een zonneterras.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het Welcomebuddy - Sao Bras Collection Jacuzzi&Garden Villa Porto Formoso is op 35 km van de luchthaven João Paulo II en op korte loopafstand van de Cha Gorreana bushalte.
Vanaf€ 568 /nachtSelecteren

Waar logeren in Porto Formoso?

Beste goedkope hotels in Porto Formoso

Een bezoek aan Porto Formoso hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel The Handmade House Azores met een vanaf-prijs van €60 kiest. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij The Handmade House Azores in het centrum van Porto Formoso hebben. The Handmade House Azores is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Tea Porto Formoso, dat kamerprijzen vanaf €60 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in The Handmade House Azores, slechts 150 meter van het centrum van Porto Formoso. The Handmade House Azores is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis prive parkeerplaatsen, pendeldienst en 24 uur bewakingsdienst aanbiedt.

Om de vele attracties van Porto Formoso te kunnen waarnemen, logeer bij The Handmade House Azores gelegen op afstand van ongeveer 10 minuten lopen van Tea Porto Formoso en 5 minuten lopen van het stadscentrum. Apartamentos Em Casa Da Avo Ines brengt u op 15 minuten loopafstand van Tea Porto Formoso en biedt accommodatie met gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die in hun eigen appartementen willen verblijven, biedt Hilltop Azores - Beach & Countryside budgetaccommodatie met gratis parkeren, 24-uurs receptie en pendeldienst. B&B's in Porto Formoso zijn onder andere Apartamentos Em Casa Da Avo Ines en Welcomebuddy - Casa Da Praia - Moinhos Beach. Als u in Porto Formoso op zakenreis bent, heeft u misschien een zakenhotel nodig zoals The Handmade House Azores met gratis prive parkeerplaatsen, pendeldienst en 24 uur bewakingsdienst. The Handmade House Azores is een gezellig resort hotel in Porto Formoso, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis prive parkeerplaatsen, pendeldienst en 24 uur bewakingsdienst belangrijk vinden.

Meer zienMinder