Hotels in Penela

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Penela van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Cascada Pedra da Ferida ligt op minder dan 3 km van het moderne 4-sterren HD | Duecitânia Design en Castelo de Penela ligt op minder dan 2 km afstand naar de accommodatie.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
5.3 km van Stadscentrum
Het Casa Belavista Penela - Charming Guest House - Adults Only is gesitueerd op een 2 km afstand van Praia Fluvial Da Loucainha en beschikt over een buitenzwembad.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
O Homem Verde PenelaBed & Breakfast
8.0
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
6.2 km van Stadscentrum
Cascata da Fraga da Pena ligt op minder dan 1 km verwijderd van het O Homem Verde Penela en biedt winkels en restaurants.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
Sico In And OutPension
8.0
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
2 km afstand naar Pelourinho de Penela kunnen gasten van het Sico In And Out verschillende activiteiten ondernemen, waaronder wandelen en fietsen.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Penela

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Penela zijn goedkoop?

O Homem Verde beoordeeld met 8.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Penela. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, ledikanten en een speeltuin.

Wat zijn de beste romantische hotels in Penela?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. HD | Duecitânia Design Hotel beoordeeld met 8.4/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat een spa-centrum, huishouden en ledikanten aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €85 per nacht boeken.

Welke hotels in Penela zijn goed voor gezinnen?

O Homem Verde (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, ledikanten en een speeltuin voor €61 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties in Penela met buitenzwembadden?

Misschien vindt u Casa Belavista - Charming Guest House - Adults Only beoordeeld met 8.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €89 per nacht.

Waar logeren in Penela?

Beste goedkope hotels in Penela

Penela heeft een grote selectie van hostels, zoals Castel - Creative Living die redelijke tarieven vanaf €39 aanbiedt. Studenten en budgetreizigers in Penela kunnen een verblijf bij Castel - Creative Living overwegen, het ligt op 0,1 km van het centrum en biedt kamers voor €39 per nacht. Sico In And Out is een betaalbare accommodatie op loopafstand van 30 minuten van Castelo de Penela.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Mocht u het leuk vinden om in stadscentrum te verblijven, kijk dan eens bij Castel - Creative Living met kamerprijzen vanaf €39. Castel - Creative Living is een goedkopere optie in het centrum voor de prijs van €39 per nacht.

Castel - Creative Living is een comfortabel hostel op nog geen 5 minuten lopen van Castelo de Penela. De reizigers, die geïnteresseerd zijn in een bezoek aan Almas, kunnen het beste een hotel als Casa Belavista - Charming Guest House - Adults Only boeken, gelegen op loopafstand van slechts 15 minuten ervandaan.

Luxe en boetiekaccommodatie in Penela

Als u tijdens uw verblijf in Penela een luxe 4-sterren hotel wilt boeken, dan is HD | Duecitânia Design Hotel een goede optie.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Casa Belavista - Appartement - Adults Only is een gezellig appartement op minder dan 15 minuten lopen van Almas. U kunt ook voor het comfortabele Casa Belavista - Appartement - Adults Only gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, wandelen en een buitenzwembad. Voor degenen die een zakelijke retraite in Penela hebben, biedt Sico In And Out waxen, pedicure en een gezichtsbehandelingenkamer. HD | Duecitânia Design Hotel is een populair resort met huishouden, ledikanten en kindermaaltijden voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder