Hotels in Paderne

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Paderne van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
B&B EntrecolinasBed & Breakfast
8.4
Geweldig100 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
Gasten kunnen hun dagen doorbrengen met ontspannen bij een zwembad of aan wandelen en fietsen deelnemen, geregeld in het Entrecolinas Paderne.
Vanaf€ 129 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed23 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Hospedaria Moiras Encantadas Paderne is gevestigd op ongeveer 3 km afstand van Sant'Ana Church en op ongeveer 25 minuten loopafstand van Côrte-Real Gallery.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren

Waar logeren in Paderne?

Beste goedkope hotels in Paderne

Als u een budgethotel in Paderne nodig heeft, heeft Hospedaria Moiras Encantadas goedkope kamers voor €54 per nacht. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in Hospedaria Moiras Encantadas, dat 5 minuten lopen naar het centrum is. Hospedaria Moiras Encantadas is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Sant'Ana Church, dat kamerprijzen vanaf €54 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u het beste uit uw reis naar Paderne wilt halen, kies dan voor het gelegen in het stadscentrum Hospedaria Moiras Encantadas, waar u tevens van gratis parkeren, huishouden en in het restaurant kun genieten. Hospedaria Moiras Encantadas is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren, huishouden en in het restaurant aanbiedt.

Overweeg een verblijf aan Hospedaria Moiras Encantadas, waar u op 10 minuten loopafstand van Paderne, Portugal bent. Wilt u dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden in Paderne verblijven, dan kan dat bij Hospedaria Moiras Encantadas waar u tevens dicht bij Paderne, Portugal zal zijn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Perola De Sandy is een goedkoop appartement met gratis parkeren, ledikanten en een zwembad, gelegen in het hart van Paderne. We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Chambre D Hote Naturiste Et Nudiste Casa Amsyl Adultes Only met vanaf-prijs van €105 per kamer. Comfortabele familiekamers in Paderne zijn te vinden in Entrecolinas, dat tevens extra faciliteiten zoals huishouden, massage en wandelen biedt. Entrecolinas is een populaire badplaats die ook huishouden, massage en wandelen biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Paderne te hebben verkend.

Meer zienMinder