Hotels in Nordeste (Azores)

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Nordeste (Azores) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig251 beoordelingen
Het Lince Nordeste Country And Nature is slechts 200 meter afstand van Museu do Nordeste gesitueerd en beschikt over een binnenzwembad, een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
Aldeia Do PrioloVakantiepark
8.2
Geweldig102 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
Maar 3 km van Uitzichtpunt van Ponta da Madrugada kunnen gasten van het Aldeia Do Priolo verschillende activiteiten ondernemen, waaronder wandelen en fietsen.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Ponte dos Sete Arcos en Reserva Florestal de Recreio du Viveiro do Nordeste zijn respectievelijk 400 meter en binnen 250 meter wandelafstand van het Solo Azores - Hospedaria Sao Jorge Bed and Breakfast gelegen.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Nordeste (Azores)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Nordeste (Azores) hebben een centrale locatie?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Nordeste (Azores) om uit te kiezen. We raden The Lince Nordeste Country And Nature Hotel als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een spa-centrum, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Nordeste (Azores)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze gasten is Aldeia Do Priolo (beoordeling: 8.6/10). Het ligt op 4,7 km van Pico da Vara en biedt een vlakscherm TV met satellietkanalen, een keukentje en een zitruimte in de kamers voor ongeveer €73 per nacht aan.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Botanical Garden of Ribeira do Guilherme?

U kunt bij The Lince Nordeste Country And Nature Hotel, beoordeeld met 7.8/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Botanical Garden of Ribeira do Guilherme. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een spa-centrum aan.

Waar logeren in Nordeste (Azores)?

Beste goedkope hotels in Nordeste (Azores)

Een bezoek aan Nordeste (Azores) hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Aldeia Do Priolo met een vanaf-prijs van 79€ kiest.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Nordeste (Azores) worden geadviseerd om in het centrum van de stad te verblijven, bij een hotel zoals Casa Da Ponte en Estalagem Dos Clerigos.

U kunt overwegen om Casa Do Parque te boeken, het ligt op circa 800 meter van Farol da Ponta do Arnel en beschikt over gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en fietsen. U kunt proberen het tegenover Farol da Ponta do Arnel gelegen The Lince Nordeste Country And Nature Hotel, dat tevens gratis prive parkeerplaatsen, een zonterras en een seizoensgebonden buitenzwembad heeft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Casa Da Belavista is een gezellig resort hotel in Nordeste (Azores), geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis prive parkeerplaatsen, een zwembad en wandelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder