Hotels in Leça da Palmeira

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Leça da Palmeira van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig496 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum400 meter van Quinta da Conceição
Het 3-sterren Holiday Inn Express Porto Exponor, An Ihg Leça da Palmeira ligt op sechts 6 minuten wandelafstand van Quinta da Conceição en beschikt over 134 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig372 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum400 meter van Mar Shopping
Dankzij de bevoorrechte ligging in het centrum van de stad, vinden gasten van het moderne Tryp By Wyndham Porto Expo Leça da Palmeira Mar Shopping in de buurt.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum300 meter van Fort of Leça da Palmeira
Praia do Aterro en Forte De Nossa Senhora Das Neves zijn respectievelijk binnen 5 minuten te voet ervandaan en binnen 5 minuten lopen naar het Residencialusobrasileira Leça da Palmeira gelegen.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Leça da Palmeira

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Leça da Palmeira zijn de beste?

Het beste hotel in het centrum van Leça da Palmeira is Tryp By Wyndham Porto Expo Hotel, beoordeeld met 7.6/10, biedt een zonneterras, 24-uurs receptie en medische dienst aan.

Welke goedkope hotels in Leça da Palmeira zijn de populairste?

Holiday Inn Express Porto Exponor beoordeeld met 8.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Leça da Palmeira. Deze accommodatie heeft een golfbaan, 24-uurs receptie en een stomerij.

Wat zijn de beste romantische hotels in Leça da Palmeira?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Holiday Inn Express Porto Exponor beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een golfbaan, 24-uurs receptie en een stomerij aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €74 per nacht boeken. Tryp By Wyndham Porto Expo Hotel met beoordeling 7.6/10 is ook een goede 4-sterrenaccommodatie voor koppels, die fitnesslessen, een sportschool en een fitnesscentrum aanbiedt, en 24-uurs receptie, wasserij en room service verleent. U kunt deze accommodatie in Leça da Palmeira voor ongeveer €77 per nacht reserveren.

Welke hotels in Leça da Palmeira zijn goed voor gezinnen?

Tryp By Wyndham Porto Expo Hotel (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met een zonneterras, 24-uurs receptie en medische dienst voor €77 per nacht.

Waar logeren in Leça da Palmeira?

Beste goedkope hotels in Leça da Palmeira

Als u over niet al te groot budget voor vakantie in Leça da Palmeira beschikt, dan verdient het 3-sterren Holiday Inn Express Porto Exponor in Leça da Palmeira zeker uw aandacht. Budgetreizigers, die een goedkoop hotel in het centrum van Leça da Palmeira zoeken, zullen wat geld besparen door het verblijven bij Holiday Inn Express Porto Exponor, dat op 10 minuten lopen van het hart van de stad ligt. Als u liever niet te veel voor accommodatie wilt betalen, kan Holiday Inn Express Porto Exponor, gelegen op enkele stappen van Parque Municipal da Quinta da Conceicao, een interessante optie voor u zijn.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wanneer u in het centrum van Leça da Palmeira gaat verblijven, overweegt u het logeren bij Holiday Inn Express Porto Exponor met kamerprijzen vanaf €64. Alojamento Casas Da Praia en Tpc - Beach Temper zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Holiday Inn Express Porto Exponor is een centraal gelegen accommodatie die zich tevens op loopafstand van Fort van Leça da Palmeira en Restaurante Luso Brasileiro bevindt. Om een aantal van de attracties van Leça da Palmeira gemakkelijk te kunnen bereiken, kies voor een appartement in de buurt van Fort van Leça da Palmeira, zoals Love Sea Apartment of Tpc Tullins Palmeira.

Luxe en boetiekaccommodatie in Leça da Palmeira

Als u op zoek naar comfort en betrouwbare service bent, boek dan het 3-sterren Holiday Inn Express Porto Exponor.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Leça da Palmeira met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een appartement nabij Fort van Leça da Palmeira, zoals Love Sea Apartment of Tpc Tullins Palmeira. U kunt ook voor het comfortabele Portomar gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen en wandelen. Bij het plannen van een zakelijke bijeenkomst in Leça da Palmeira neemt u in aanmerking Holiday Inn Express Porto Exponor dat zich op 0.6 km van het stadscentrum bevindt. Als u op zoek naar een comfortabel resort hotel in Leça da Palmeira bent, overweeg dan Holiday Inn Express Porto Exponor, dat ook op 15 minuten loopafstand van Parish Church of Matosinhos ligt.

Meer zienMinder