Hotels in Góis

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Góis van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Casa CarvalhalBed & Breakfast
8.0
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Church of Santa Maria Maior en Transserrano zijn grofweg 14 minuten te voet ervandaan en slechts 10 wandelafstand van het Casa Carvalhal Bed and Breakfast Góis.
Vanaf€ 148 /nachtSelecteren
Sotam Country House En342Bed & Breakfast
8.4
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
De kamers van het Sotam Country House En342 Bed and Breakfast kijken uit op de tuin en er is ook een zwembad op het terrein.
Vanaf€ 175 /nachtSelecteren
Casa Joya Bed and Breakfast GóisBed & Breakfast
7.6
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
3.3 km van Stadscentrum
De kamers van het Casa Joya Bed and Breakfast liggen op afstand van 3 km naar River Peneda Beach en bieden uitzicht op de berg.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
Portantiqua, Guest House GóisPension
8.4
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
4.5 km van Stadscentrum
River Peneda Beach en Aldeias de Xisto zijn respectievelijk op circa 4 km verderop en 4 km naar het 3-sterren Portantiqua, Guest House gelegen.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
Casa Do Ferreiro II Hotel GóisPension
8.0
Geweldig3 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 25-minuten loopafstand van het centrum van Góis en biedt een gemeenschappelijke salon en een patio.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren
Casa Ferreira Hotel GóisPension
7.6
Heel goed7 beoordelingen
Kaart
3.7 km van Stadscentrum
Het Casa Ferreira beschikt over een zonneterras, een picknickplaats en een tuin en ligt op een locatie aan het strand op minder dan 3 km van River Peneda Beach.
Vanaf€ 35 /nachtSelecteren
Casa Do Neveiro Hotel GóisHerberg
Kaart
5.3 km van Stadscentrum
Binnen 6 km van Aldeias do Xisto kunnen gasten van het 3-sterren Casa Do Neveiro Góis verschillende activiteiten ondernemen, waaronder mountainbiken en wandelen.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
Patio Das Cantigas GóisPension
Kaart
4.7 km van Stadscentrum
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Góis

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Góis?

Casa Carvalhal, gelegen op 0,7 km van het stadscentrum, biedt een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en een wellnesscentrum ter plaatse aan.

Welke top hotels in Góis zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Góis. Een van de beste goedkope hotels is Portantiqua, Guest House, beoordeeld met 8.2/10, dat €70 per nacht kost en gratis parkeren, een picknickplaats en kanoën aanbiedt.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Góis?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Casa Carvalhal, beoordeeld met 7.4/10, dat een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en een wellnesscentrum heeft. Het is op 850 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €119 per nacht.

Welke hotels in Góis zijn goed voor gezinnen?

Portantiqua, Guest House (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, een picknickplaats en kanoën voor €70 per nacht.

Waar logeren in Góis?

Beste goedkope hotels in Góis

Als u een budgethotel in Góis nodig heeft, heeft Sotam Country House goedkope kamers voor €47 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Sotam Country House in het centrum van Góis hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij D. Manuel, zoals het voordelige Sotam Country House met de prijs vanaf €47.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Góis worden geadviseerd om bij een hotel in het stadscentrum te verblijven, bijvoorbeeld, bij Casa Carvalhal, of in een appartement zoals Gois - Casa Belas Vistas - Rio E Montanha. Casa Carvalhal is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren, een zonneterras en een verwarmd zwembad aanbiedt.

Kies voor een hotel in de buurt van River Peneda Beach, zoals Casa Carvalhal, dat op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan ligt. Overweeg een verblijf bij Casa Do Ferreiro II, gelegen op wandelafstand van 15 minuten van Santuario de Nossa Senhora da Guia.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Góis, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Gois - Casa Belas Vistas - Rio E Montanha, dat op circa 0.2 km van het centrum van de stad ligt. Gois - Casa Belas Vistas - Rio E Montanha is een B&B accommodatie op ongeveer 0.2 km van het stadscentrum, die kanoën en vissen biedt. Als u in Góis op zakenreis bent, heeft u misschien een zakenhotel nodig zoals Sotam Country House met gratis parkeren, kanoën en wandelen. Sotam Country House wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Góis, dat gratis parkeren, kanoën en wandelen biedt.

Meer zienMinder