Hotels in Constância

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Constância van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig126 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Castle of Almourol ligt op slecht 6 km afstand van het 4-sterren Quinta De Santa Barbara, terwijl Centro Ciencia Viva de Constancia op ongeveer 25 minuten loopafstand ligt.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig196 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Casa Joao Chagas Guesthouse, Constância heeft 20 kamers met uitzicht op het plein en ligt 2 km verwijderd van Centro Ciencia Viva de Constancia.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig9 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Igreja de Nossa Senhora dos Mártires bevindt zich circa 5 minuten wandelafstand, terwijl Valinhos Sanctuary circa 25 minuten lopen hiervandaan ligt.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
Casa D'Edite ConstânciaHotel
8.4
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
9.1 km van Stadscentrum
Genesteld in de winkelstraat van Constância, biedt het 3-sterren Casa D'Edite Constância accommodatie 6 km afstand naar Castle of Almourol.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Constância

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Constância hebben een centrale ligging?

Het beste hotel in het centrum van Constância is Casa Joao Chagas Guesthouse, beoordeeld met 7.0/10, biedt huishouden, kanoën en wandelen aan.

Wat zijn de beste romantische hotels in Constância?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Quinta De Santa Barbara beoordeeld met 8.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en massage heeft. Het ligt op 4,4 km van Environmental Park of Santa Margarida en kost ongeveer €76 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Constância?

Casa Joao Chagas Guesthouse, (beoordeling: 7.0/10): een familiehotel met huishouden, kanoën en wandelen voor €78 per nacht.

Waar logeren in Constância?

Beste goedkope hotels in Constância

Casa Joao Chagas is een hoog beoordeeld 3-sterren budgethotel met een picknickplaats, kanoën en wandelen, verder is er Esplanada Pezinhos No Rio in de buurt. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Casa Joao Chagas in het centrum van Constância hebben. Casa Joao Chagas is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Valinhos Sanctuary, dat kamerprijzen vanaf €61 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Er zijn veel accommodaties in het centrum van Constância, de twee daarvan zijn Casa Joao Chagas en Constancia Guest House. Hotels als Casa Joao Chagas en Constancia Guest House brengen u in het hart van het evenement in Constância.

Wanneer u in de buurt van Torre do Relogio wilt verblijven, boekt u een kamer in Constancia Guest House, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Bij de hotels nabij van Centro Ciência Viva de Constância- Parque de Astronomia hoort ook Quinta De Santa Barbara, dat op 10 minuten lopen ervandaan ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Bent u in de stad voor zaken, reserveer dan een kamer in Casa Joao Chagas, een 3-sterren hotel met een picknickplaats, kanoën en wandelen. Casa Joao Chagas is een gezellig resort hotel in Constância, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een picknickplaats, kanoën en wandelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder