Hotels in Caminha

Bekijk 14 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Caminha van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-14 van 14
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig331 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
U kunt de Minho observeren en genieten van een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten bij het moderne Design&Wine ligt in de nabijheid van Chafariz do Terreiro.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
Litos Al Alojamento LocalBed & Breakfast
8.2
Geweldig173 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Strand van Moledo do Minho en Misericórdia Church zijn respectievelijk minder dan 3 km ervandaan en slechts 25 minuten lopen van het Litos Al Alojamento Local Bed and Breakfast gelegen.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig590 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het elegante Porta Do Sol Conference & Spa Caminha ligt op slechts 2 km afstand naar Strand van Moledo do Minho en heeft 169 kamers en beschikt over een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig90 beoordelingen
Kaart
3.2 km van Stadscentrum1.8 km van Vilar de Mouros
Capela de Sao Bento is te vinden op op slechts 7 minuten lopen van een pension.
Vanaf€ 133 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig98 beoordelingen
Kaart
4.0 km van Stadscentrum400 meter van Vilar de Mouros
Het Prazer Da Natureza Resort & Spa Caminha is gelegen op minder dan 3 km van Misericórdia Church en biedt uitzicht op het zwembad en een traditionele Hammam, een stoomcabine en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 164 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig98 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Muralha De biedt toegang tot Clock tower, ligt op sechts 6 minuten wandelafstand van Igreja Matriz de Caminha en beschikt over een à la carte restaurant.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum2.0 km van Vilar de Mouros
Het 4-sterren Rinoterra Minho biedt een fruittuin, evenals een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten in het hartje van Caminha.
Vanaf€ 189 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed18 beoordelingen
Kaart
3.6 km van Stadscentrum1.5 km van Vilar de Mouros
Het Amare Country House Bed and Breakfast Caminha, gelegen circa 10 minuten rijafstand van Castro of Santa Trega, beschikt over 9 kamers, een terras, een picknickplaats en een tuin.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig19 beoordelingen
Het Casa Do Coura Bed and Breakfast Caminha ligt op afstand van ongeveer 4 km van Camarido Beach en beschikt over een zonneterras, een gemeenschappelijke salon en een tuin.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Capela de Nossa Senhora da Agonia is op ongeveer 5 minuten lopen naar een pension, terwijl de luchthaven Francisco Sá Carneiro is 95 km ervandaan.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Just Like Home - The Quixote House, met uitzicht op de patio, ligt binnen 5 minuten wandeling naar Conjunto Fortificado de Caminha en biedt een zwembad, een terras en een patio aan.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
De kamers van het Apartamento Foz Do Rio Minho liggen op 15-minuten loopafstand van Poço Negro en bieden uitzicht op de zee.
Vanaf€ 280 /nachtSelecteren
Orbitur Caminha Bungalows - Caravan ParkHotel
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het ligt dicht bij Praia da Foz do Minho en Camping Orbitur Caminha park is circa 5 minuten wandelen.
Vanaf€ 32 /nachtSelecteren
Guestready - Lugar Do Monte Seixas Hotel CaminhaPension
Kaart
3.4 km van Stadscentrum1.5 km van Vilar de Mouros
Capela da Devesa ligt op slechts 450 meter van villa, waar u kunt proberen wandelen en fietsen.
Vanaf€ 232 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Caminha

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste boetiekhotels in Caminha?

We raden Hotel Porta Do Sol Conference & Spa beoordeeld met 8.0/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €167 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en huishouden ter plaatse.

Welke top hotels in Caminha hebben een centrale ligging?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Caminha. Design Wine & Spa Hotel, gelegen in het centrum van Caminha, beoordeeld met 8.0/10, biedt een minibar, airconditioning en een TV samen met voortreffelijke service aan.

Welke goedkope hotels in Caminha zijn de beste?

Kies het beste goedkope hotel onder 3 opties in Caminha. Muralha De beoordeeld met 8.2/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Caminha. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een fotokopieerapparaat en luchthaven transfer. Een andere optie is Litos Al beoordeeld met 8.0/10 voor €39 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Caminha zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Prazer Da Natureza Resort & Spa beoordeeld met 8.0/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een wellnesscentrum en huishouden heeft. Het ligt op 2,9 km van Parque 25 de Abril en kost ongeveer €188 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Caminha?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Caminha. Design Wine & Spa Hotel (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, 24 uur bewakingsdienst en een spa-centrum voor €144 per nacht. U kunt ook Hotel Porta Do Sol Conference & Spa (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €167 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en krantenservice aan.

Welke hotels in Caminha vlakbij Misericórdia Church zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenLitos Al (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt huishouden en in de bar aan en ligt op 15 minuten lopen van Misericórdia Church. U kunt ook Design Wine & Spa Hotel met beoordeling 8.0/10 voor ongeveer €144 per nacht. Het ligt op 0,5 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie en pendeldienst aan.

Wat zijn de beste accommodaties in Caminha met buitenzwembadden?

Volgen 522 beoordelingen zijn er 4 hotels met buitenzwembadden in Caminha. Misschien vindt u Prazer Da Natureza Resort & Spa beoordeeld met 8.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €188 per nacht.

Waar logeren in Caminha?

Beste goedkope hotels in Caminha

Wanneer u met wat budget reist, zou u kunnen verblijven bij Amare Country House met de gemiddelde overnachtingsprijs van 84€. Residencial Galo D'Ouro is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Aldeamento Turistico Do Camarido ligt op slechts een steenworp afstand van Kathedrale von Tui.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Casa Mariona of Arca Nova Guest House zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Het gelegen nabij Parque 25 de Abril Muralha De Caminha is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Albergaria Quim Barreiros ligt aan de voet van Torre do Relógio de Caminha, heeft windsurfen, wandelen en fietsen en uitzicht op Atlantische Oceaan en Andesgebergte.

Luxe en boetiekaccommodatie in Caminha

Er zijn er 3 luxe hotels, zoals Rinoterra Minho dat biedt een dakterras, een patio en een wellnesscentrum voor een uitstekende vakantie. Apartamento Varanda Do Minho is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 71€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Boek een kamer in Hotel Porta Do Sol Conference & Spa waar u kunt genieten van een kindvriendelijke omgeving met een spa-centrum, een bubbelbad en een zwembad.

Meer zienMinder