Hotels in Zab

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Zab van 50+ aanbieders

Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het charmante 3-sterren Redyk Ski&Relax bevindt zich op zo'n 7 minuten wandelen vanaf Osrodek Narciarski Potoczki en op ongeveer 7 km rijden naar Onze-Lieve-Vrouw van Fátima-fontein en biedt mogelijkheden voor mountainbiken en sleeën aan.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
Willa PaulaPension
8.6
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
4.6 km van Stadscentrum
Galicowa Grapa Ski Lift is opminder dan 7 km, terwijl Kosciol pw. Swietego Jana Chrzciciela 4 km ligt.
Vanaf€ 35 /nachtSelecteren
Pokoje Goscinne U Naglaka Willa ZabBed & Breakfast
8.8
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Onze-Lieve-Vrouw van Fátima-fontein ligt op circa 7 km afstand van het Pokoje Goscinne U Naglaka Willa Zab, terwijl Harenda-dal 3 km afstand ervandaan ligt.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
Tarasowka U Zajaca Bed and Breakfast ZabBed & Breakfast
8.6
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
5.1 km van Stadscentrum
Cabanowka Ski Lift ligt op minder dan 7 km afstand naar het Tarasowka U Zajaca Bed and Breakfast, terwijl Sanktuarium pw. Matki Bozej Czestochowskiej w Czerwiennem rond 20 minuten wandelen ligt.
Vanaf€ 41 /nachtSelecteren
Willa Piekne Widoki Bed and Breakfast ZabBed & Breakfast
7.8
Heel goed11 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Met 11, een gemeenschappelijke salon en BBQ-voorzieningen is deze accommodatie op 5 minuten rijden van station Zakopane in Zab.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren
Zajazd Sleboda ZabPension
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Zajazd Sleboda Zab bevindt zich relatief dichtbij Tatra nationaal park, dat eindeloze mogelijkheden biedt om sneeuwskiën, boogschieten en wandelen te proberen.
Vanaf€ 47 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Zab

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Zab zou je aanbevelen?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Hotel Redyk Ski&Relax, beoordeeld met 7.4/10, tegen €88 per nacht.

Welke centraal gelegen hotels in Zab zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 5 aabiediengen in het centrum van Zab. Hotel Redyk Ski&Relax met gratis prive parkeerplaatsen, een wellnesscentrum en massage is beoordeeld met 7.4/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke top hotels in Zab zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is Osrodek Wypoczynkowy Gorskie Zacisze, beoordeeld met 8.2/10, dat €29 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en sneeuwskiën aanbiedt.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Zab?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Redyk Ski&Relax beoordeeld met 7.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een wellnesscentrum en massage heeft. Het ligt op 3,2 km van Gubałówka-berg en kost ongeveer €88 per nacht.

Waar logeren in Zab?

Beste goedkope hotels in Zab

Een bezoek aan Zab hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Osrodek Wypoczynkowy Gorskie Zacisze met een vanaf-prijs van €44 kiest. De hoog beoordeelde budgetaccommodatie Janik ligt binnen loopafstand van 10 minuten van het centrum van Zab. Gelegen nabij District Hospital in Zakopane Osrodek Wypoczynkowy Gorskie Zacisze is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €44.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de sfeer en gezelligheid in Zab van dichtbij meemaken, kies dan voor een hotel in het hart van de stad, bijvoorbeeld, voor het 3-sterren Hotel Redyk Ski&Relax. Hotel Redyk Ski&Relax is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten een spa-centrum, een zonneterras en een sauna aanbiedt.

Als u liever de stad verkent, verblijf dan bij Hotel Redyk Ski&Relax, want het biedt de nabijheid van Osrodek Narciarski Potoczki, gelegen op 450 meter van het stadscentrum van Zab. Hotel Redyk Ski&Relax en Osrodek Wypoczynkowy Gorskie Zacisze zijn de geweldige logeeropties dicht bij Osrodek Narciarski Potoczki, op 450 meter van het centrum van Zab.

Luxe en boetiekaccommodatie in Zab

Zab is rijk aan boutique hotels zoals Hotel Redyk Ski&Relax op 450 meter verderop.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Zab moeten eens kijken naar Pokoje Granaty - een andere goede optie in de buurt van Osrodek Narciarski Potoczki. U kunt ook voor het comfortabele Pokoje Goscinne U Jaska gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen. Mocht u een goed zakenhotel in Zab zoeken, dan kunt u overwegen om bij Osrodek Wypoczynkowy Gorskie Zacisze te verblijven, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen, sneeuwskiën en wandelen. Hotel Redyk Ski&Relax is een geweldig resort voor reizigers naar Zab die hun vakantie met een spa-centrum, een zonneterras en een sauna willen doorbrengen.

Meer zienMinder