Hotels in Kędzierzyn-Koźle

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kędzierzyn-Koźle van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
SolidarisResort
8.4
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Solidaris Kędzierzyn-Koźle, gelegen op minder dan 3 km rijden naar Parafia sw. Mikolaja w Kedzierzynie-Kozlu, beschikt over 52 kamers, spatherapie, een terras en een speelgedeelte.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
Villa VanillaBed & Breakfast
8.2
Geweldig97 beoordelingen
Kaart
7.5 km van Stadscentrum
Byly oboz koncentracyjny Slawecice ligt op loopafstand van slechts 25 minuten van het 3-sterren Villa Vanilla, terwijl Parafia sw. Andrzeja Apostola w Ujezdzie binnen 4 km afstand ligt.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Na het genieten van een maaltijd in het restaurant met airconditioning van het hotel, kunnen gasten van een zonnedek en een tennisveld gebruik maken.
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren
Tenis ClubBed & Breakfast
8.6
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Tenis Club Bed and Breakfast is op een 3 km van Odrzanskie Ogrody gelegen en beschikt over 10 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
7.4 km van Stadscentrum
Byly oboz koncentracyjny Slawecice en Parafia sw. Andrzeja Apostola w Ujezdzie zijn grofweg 25 minuten loopafstand ervan en op nog geen 4 km van het Dworska Elektrownia Kędzierzyn-Koźle.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
7.7 km van Stadscentrum
Byly oboz koncentracyjny Slawecice en Parafia sw. Andrzeja Apostola w Ujezdzie zijn respectievelijk circa 2 km en op ongeveer 3 km rijden naar het 3-sterren Hugo Business & Spa Kędzierzyn-Koźle gelegen.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Kędzierzyn-Koźle

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Kędzierzyn-Koźle hebben een centrale locatie?

We raden Tenis Club als het beste hotel met een zonneterras, huishouden en kindermaaltijden, gelegen op 0,8 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Kędzierzyn-Koźle?

Een van de beste goedkope hotels is Dworska Elektrownia, beoordeeld met 9.6/10, dat €61 per nacht kost en huishouden, een businesscentrum en wandelen aanbiedt. Tenis Club beoordeeld met 8.6/10 is nog een goed hotel, dat een zonneterras, huishouden en kindermaaltijden aanbiedt en €60 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Kędzierzyn-Koźle zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Villa Vanilla beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat ledikanten, een bubbelbad en wasserij aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €61 per nacht boeken.

Welke hotels in Kędzierzyn-Koźle zijn goed voor gezinnen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Dworska Elektrownia (beoordeling: 9.6/10): een familiehotel met huishouden, een businesscentrum en wandelen voor €61 per nacht. U kunt ook Hotel Court Wellness&Spa (beoordeling: 7.6/10) voor ongeveer €110 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt 24-uurs receptie, een wellnesscentrum en huishouden aan.

Waar logeren in Kędzierzyn-Koźle?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Kies voor een hotel in de buurt van Parafia Ducha Swietego i Najswietszej Maryi Panny Matki Kosciola w Kedzierzynie-Kozlu, zoals Hotel Court Wellness&Spa, dat op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan ligt. Parafia Ducha Swietego i Najswietszej Maryi Panny Matki Kosciola w Kedzierzynie-Kozlu is een populaire attractie en als u het wilt bezoeken in Kędzierzyn-Koźle, kunt u kiezen voor een verblijf in Hotel Court Wellness&Spa met tarieven vanaf €110.

Meer zienMinder