Hotels in Dzierżoniów

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Dzierżoniów van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Versant Hotel&Spa Dzierżoniów is gelegen binnen 4 km van Wieza widokowa na Kalenicy en beschikt over een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt binnen handbereik van Ratusz w Dzierzonowie - CIT, taras widokowy, mennica en beschikt over 29 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
Villa BergeraPension
8.6
Geweldig84 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Villa Bergera ligt op binnen 5 wandelafstand van Sowiogorskie Muzeum Techniki en binnen 4 km afstand van Punkt Widokowy Łysa Gora en beschikt over BBQ-voorzieningen en een tuin.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren
Hotel Miodowy DzierżoniówHotel
8.8
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
A Centrum ligt op slechts 25 minuten loopafstand van het 3-sterren Miodowy Dzierżoniów en Ratusz w Dzierzonowie ligt binnen 11 minuten loopafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
Apartamenty P7 DzierżoniówAparthotel
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Dzierżoniów

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Dzierżoniów?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 16 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Dzierżoniów. Hotel Miodowy, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum, biedt een zonneterras, ledikanten en kindermaaltijden ter plaatse aan. Delta In met beoordeling 8.8/10 en Versant Hotel&Spa, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Dzierżoniów?

Een van de beste goedkope hotels is Delta In, beoordeeld met 8.8/10, dat €46 per nacht kost en gratis parkeren, huishouden en kindermaaltijden aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Dzierżoniów zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze bezoekers is Versant Hotel&Spa (beoordeling: 8.0/10). Het ligt op 4,5 km van Park en biedt kabeltelevisie en een elektrische waterkoker in de kamers voor ongeveer €70 per nacht aan.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Mlyn Hilberta?

U kunt bij Delta In, beoordeeld met 8.8/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Mlyn Hilberta. Het biedt gratis parkeren, huishouden en kindermaaltijden aan.

Waar logeren in Dzierżoniów?

Beste goedkope hotels in Dzierżoniów

Een bezoek aan Dzierżoniów hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Villa Bergera met een vanaf-prijs van €34 kiest. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Villa Bergera in het centrum van Dzierżoniów hebben. Villa Bergera, een budget hotel met uitstekende beoordelingen, ligt op korte rijafstand van Zbyszek en biedt comfortabele accommodaties tegen budgettarieven vanaf €34.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bezoekers die graag in het centrum van de stad verblijven kunnen hun aandacht vestigen op Versant Hotel & Spa of Hotel Miodowy, gunstig gelegen in de buurt van populaire attracties waaronder ook Ratusz w Dzierzonowie. Hotel Miodowy ligt op 450 meter van het centrum en beschikt over gratis parkeren en een zonneterras.

Als u meer wilt weten over de attracties van Dzierżoniów, kies dan voor Villa Bergera bij Ratusz w Dzierzonowie. Villa Bergera heeft een gunstige ligging nabij het centrum en op loopafstand van 10 minuten van Ratusz w Dzierzonowie.

Luxe en boetiekaccommodatie in Dzierżoniów

Voor reizigers die op zoek zijn naar een luxe hotel in Dzierżoniów, is Versant Hotel & Spa een uitstekende keuze, daar vinden de gasten ultieme ontspanningsmogelijkheden en ook gratis parkeren, een spa-centrum en een sauna.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die voor zakelijke doeleinden zijn gekomen, is Villa Bergera een goede plek, op 10 minuten lopen van Ratusz w Dzierzonowie. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Dzierżoniów, Villa Bergera of Versant Hotel & Spa zijn onder hen.

Meer zienMinder