Hotels in Ciechanów

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ciechanów van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
State Higher Vocational School in Ciechanow is ongeveer 15 minuten te voet ervan, terwijl Galeria Mrowka grofweg 20 minuten wandelen ervan ligt.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
State Higher Vocational School in Ciechanow ligt binnen alleen 10 minuten wandelen van het 3-sterren Korona Ciechanów en Castle of the Masovian Dukes in Ciechanow ligt binnen een 20-minuten wandelafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
Hotel Atena Wedding, Business & SpaHotel
8.4
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Het Atena Wedding, Business & Spa Ciechanów is gevestigd binnen 2 km rijden naar Castle of the Masovian Dukes in Ciechanow en biedt een bubbelbad en saunafaciliteiten op locatie en 9 kamers.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
Qbatura Cafe & HotelHotel
8.4
Geweldig136 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Qbatura Cafe & Hotel is nog geen 12 minuten wandelen van station Łydynia gelegen en beschikt over 7 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
Lofft Hotel CiechanówBed & Breakfast
8.2
Geweldig48 beoordelingen
Het Lofft ligt op ongeveer 5 minuten wandelafstand van Museum of the Mazovian Nobility en beschikt over 8 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
Bialy Gosciniec Hotel CiechanówPension
8.6
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het Bialy Gosciniec Ciechanów is op 65 km van de luchthaven Warschau-Modlin en minuut lopen van de Graniczna / Plocka 01 bushalte.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
Pokoje Goscinne Buzuki CiechanówBed & Breakfast
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
Noclegi Pracownicze Lazur CiechanówPension
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
De Muzeum Szlachty Mazowieckiej w Ciechanowie ligt op ongeveer 25 minuten te voet van het Noclegi Pracownicze Lazur Ciechanów en de Parafia Blogoslawionych Plockich Biskupow Meczennikow w Ciechanowie ligt op slechts 1 km van de accommodatie.
Selecteren

FAQ over hotels in Ciechanów

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Ciechanów zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 131 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Ciechanów. Onze gasten vinden Hotel Baron, beoordeeld met 8.0/10, leuk. Het heeft gratis parkeren, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Lofft Hotel met beoordeling 6.8/10 en Qbatura Cafe & Hotel, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Ciechanów?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel Baron, beoordeeld met 8.0/10, dat €46 per nacht kost en gratis parkeren, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst aanbiedt. Een andere optie is Bialy Gosciniec beoordeeld met 8.0/10 voor €42 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Ciechanów?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Hotel Atena Wedding, Business & Spa beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat 24-uurs receptie, een wellnesscentrum en een bubbelbad aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €57 per nacht boeken.

Welke hotels in Ciechanów naast Castle of the Masovian Dukes in Ciechanow zijn de beste?

Om naast Castle of the Masovian Dukes in Ciechanow te verblijven, logeer in Lofft Hotel (beoordeling: 6.8/10), dat op een 15-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden aan. Gasten kunnen Europese keuken en Poolse keuken bij het Deja Vu Restaurant & Pub restaurant in de buurt.

Waar logeren in Ciechanów?

Beste goedkope hotels in Ciechanów

Sawago Mieszkania Blisko Centrum is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Ciechanów. Als u voor een budgetaccommodatie in Ciechanów kiest, kunt u een kamer boeken in Hotel Baron, een betaalbaar hotel op 300 meter van het stadscentrum. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Parafia Blogoslawionych Plockich Biskupow Meczennikow w Ciechanowie zijn Bialy Gosciniec en Hotel Baron.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u een familievakantie naar Ciechanów plant, overweeg dan een verblijf in gezellige appartementen, zoals Samodzielny Domek -Typu Studio - 35M2 Centrum of Samodzielny Domek -Typu Studio - 35M2 Centrum, die zich in het centrum van de stad bevinden. Hotel Baron is centraal gelegen en bevindt zich dicht bij Castle of the Masovian Dukes in Ciechanow.

Als u bij Hotel Baron verblijft, bent u op 10 minuten lopen van Museum of the Mazovian Nobility en op 0,2 km van het stadscentrum. Wanneer u voor een hotel zoals Lofft Hotel of Hotel Baron kiest, kunt u gemakkelijk Ciechanów verkennen en Castle of the Masovian Dukes in Ciechanow bezoeken.

Luxe en boetiekaccommodatie in Ciechanów

Als u Ciechanów bezoekt, overweeg dan een verblijf in Qbatura Cafe & Hotel, een luxe hotel 0,2 km van het hart van de stad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Sawago Mieszkania Blisko Centrum is een budgetappartement met gratis parkeren, pendeldienst en strijken. Reizigers die op zoek zijn naar een B&B vinden rust in Samodzielny Domek -Typu Studio - 35M2 Centrum, gelegen op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Als u in Ciechanów voor zaken bent, kunt u het beste bij Hotel Baron verblijven, een zakenhotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst. Hotel Korona is een populair resort met schoonheidsbehandelingen, 24-uurs receptie en pendeldienst voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder