Hotels in Vossestrand

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Vossestrand van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig114 beoordelingen
Kaart
6.7 km van Stadscentrum700 meter van Voss GK
Mjonoy AS is op slecht 3 km van het 2-sterren Vossestolen.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Vossestrand

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels zijn de beste in Vossestrand?

Voss Fjell Hotel beoordeeld met 8.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Vossestrand. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, kindermaaltijden en een fotokopieerapparaat. Vossestolen Hotel is ook een goede keuze met beoordeling 8.4/10 voor €103 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Vossestrand?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Voss Fjell Hotel beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, kindermaaltijden en een fotokopieerapparaat aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €125 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Vossestrand?

Vossestolen Hotel (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, een fotokopieerapparaat en in de bar voor €103 per nacht.

Waar logeren in Vossestrand?

Beste goedkope hotels in Vossestrand

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Vossestrand zijn kunnen ervoor kiezen om in Voss Fjell Hotel te verblijven, met een kamerprijs vanaf €128 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Voss Fjell Hotel in het centrum van Vossestrand hebben. Voss Fjell Hotel is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4,5 km van Uppheimsvatnet.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Myrkdalen Resort Armotssteien een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Vossestrand, tevens beschikt het over een zonnedek, 24-uurs receptie en kanoën. Myrkdalen Resort Varstolen Apartment bevindt zich in het hart van Vossestrand en biedt 24-uurs receptie, boodschappen dienst en kanoën.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Myrkdalen Resort Armotssteien appartement ligt in het centrum van Vossestrand en beschikt over een zonnedek, 24-uurs receptie en kanoën. U kunt ook voor het comfortabele Large, Cozy, Family-Friendly Bua Apartment gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, ledikanten en strijken. De zakenreiziger kan inchecken in Voss Fjell Hotel of Vossestolen Hotel in Vossestrand. Vossestolen Hotel wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Vossestrand, dat gratis parkeren, een fotokopieerapparaat en in de bar biedt.

Meer zienMinder