Hotels in Porsgrunn

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Porsgrunn van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig258 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum800 meter van Porsgrund Porcelain Factory AS
Het 3-sterren Hotell Vic heeft 84 kamers met uitzicht op de tuin en ligt ongeveer 16 minuten lopen vanaf DuVerden Maritime Museum and Science Center.
Vanaf€ 131 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum1000 meter van Porsgrund Porcelain Factory AS
Het 3-sterren Comfort Hotel biedt een terras, diverse recreatiemogelijkheden en een tuin aan, en ligt op 19 minuten loopafstand van Porselensmuseet.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren
Apartments PorsgrunnPension
Kaart
2.7 km van Stadscentrum1.1 km van Eidangerhallen
Het Porsgrunn Porsgrunn is op 15 km van de luchthaven Stokmarknes Skagen en op binnen 10 wandelafstand van de Eidangerbakken bushalte.
Selecteren
Beautiful Barn Studio - Lake View PorsgrunnPension
Kaart
10.0 km van Stadscentrum
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren
Hotell Vic PorsgrunnHotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum800 meter van Porsgrund Porcelain Factory AS
Het Gea Norvegica Geopark en The Adventure Factory zijn respectievelijk grofweg 13 minuten wandelen ervan en op 7 km afstand van het Hotell Vic gelegen.
Selecteren

FAQ over hotels in Porsgrunn

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Porsgrunn zijn de beste?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Porsgrunn om uit te kiezen. Het beste hotel in het centrum van Porsgrunn is Comfort Hotel, beoordeeld met 8.0/10, biedt een golfbaan, 24-uurs receptie en fitnesslessen aan.

Welke top hotels in Porsgrunn zijn goedkoop?

Comfort Hotel met beoordeling 8.0/10 is een goede optie, gelegen op 0,8 km van Vestre Porsgrunn kirke. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een golfbaan, 24-uurs receptie en fitnesslessen profiteren. Bezoekers vinden ook onberispelijke service leuk. Hotell Vic is ook een goede keuze met beoordeling 8.0/10 voor €135 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Porsgrunn zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotell Vic, beoordeeld met 8.0/10, dat 24-uurs receptie, een stomerij en fitnesslessen heeft. Het is op 250 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €135 per nacht.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot DuVerden Maritime Museum and Science Center?

Om niet ver van DuVerden Maritime Museum and Science Center te verblijven, logeer in Comfort Hotel (beoordeling: 8.0/10), dat op een 15-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt een golfbaan, 24-uurs receptie en fitnesslessen aan. Bezoekers kunnen Europese keuken, Italiaanse keuken en Scandinavische keuken bij het Villa Mario Ristorante restaurant in de buurt.

Waar logeren in Porsgrunn?

Beste goedkope hotels in Porsgrunn

Gasten die graag een goedkope accommodatie in Porsgrunn willen kunnen overwegen een verblijf in Comfort Hotel waarbij Michel Seylmagers Hus behoort. Redelijk geprijsd 3-sterren Comfort Hotel ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Kjorbekk, zoals het voordelige Comfort Hotel met de prijs vanaf €142.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In Porsgrunn zijn er verschillende hotels binnen handbereik van het centrum, waaronder Comfort Hotel en Hotell Vic met de tarieven vanaf €142 en €135 respectievelijk. Comfort Hotel is een ander goed hotel in het centrum van Porsgrunn, vlakbij Vestre Porsgrunn kirke.

Overweeg een verblijf aan Comfort Hotel, waar u op 5 minuten loopafstand van Vestre Porsgrunn kirke bent. Voor een verblijf in de buurt van DuVerden Maritime Museum and Science Center kunt u overwegen een kamer in Hotell Vic of in Comfort Hotel te boeken.

Luxe en boetiekaccommodatie in Porsgrunn

Als u op zoek naar comfort en betrouwbare service bent, boek dan het 3-sterren Comfort Hotel.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Stort Hus I Sentrum Med Gratis Parkeringsplasser Til Flere Biler is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 650 meter verwijderd van Saigon. Er zijn in Porsgrunn 8 B&B's beschikbaar, waaronder Heroya Apartment en Blue House Brevik. Bent u in de stad voor zaken, reserveer dan een kamer in Comfort Hotel, een 3-sterren hotel met een golfbaan, 24-uurs receptie en fitnesslessen. Comfort Hotel is een geweldig resort voor reizigers naar Porsgrunn die hun vakantie met een golfbaan, 24-uurs receptie en fitnesslessen willen doorbrengen.

Meer zienMinder