Hotels in Lærdalsøyri

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Lærdalsøyri van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig278 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum700 meter van Noors Centrum voor Wilde Zalm
Het comfortabele Laerdal Ferie- Og Fritidspark Lærdalsøyri bevindt zich op ongeveer 16 loopafstand van Gamle Laerdalsoeyri en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 164 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig207 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum900 meter van Noors Centrum voor Wilde Zalm
Genesteld in de historische wijk van Lærdalsøyri, het gezinsvriendelijke Laerdal biedt een snelle toegang tot de luchthaven Sogndal Haukåsen binnen 41 minuten rijden.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig118 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum400 meter van Noors Centrum voor Wilde Zalm
Het 3-sterren Lindstrom Lærdalsøyri beschikt over 60 kamers, biedt wandelen, fietsen en vissen aan, en ligt ongeveer 5 lopen van Norsk Villakssenter.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig86 beoordelingen
Laerdalsfjorden bevindt zich op minder dan 4 km afstand van het perfecte Laerdalsoren Motor Lærdalsøyri.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum600 meter van Noors Centrum voor Wilde Zalm
Dit hotel, gelegen in de buurt van Gamle Laerdalsoeyri en op 20 minuten lopen van Aurlandsfjellet scenic route, biedt wandelen en fietsen.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren
GrandaneHotel
Noors Centrum voor Wilde Zalm ligt op 5 minuten wandelafstand van het Grandane en biedt winkels en restaurants.
Selecteren

FAQ over hotels in Lærdalsøyri

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Lærdalsøyri zijn de beste?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Lærdalsøyri om uit te kiezen. Laerdalsoren Guesthouse met gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en een speeltuin is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum. Laerdal Hotel met beoordeling 7.4/10 en Laerdal Ferie- Og Fritidspark, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Lærdalsøyri?

Laerdal Ferie- Og Fritidspark beoordeeld met 7.8/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Lærdalsøyri. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een picknickplaats en ledikanten. Laerdalsoren Guesthouse beoordeeld met 8.0/10 is nog een goed hotel, dat gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en een speeltuin aanbiedt en €93 per nacht kost.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Lærdalsøyri?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Laerdal Hotel, beoordeeld met 7.4/10, dat gratis parkeren, een picknickplaats en 24-uurs receptie heeft. Het is op 1000 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €113 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Lærdalsøyri?

Laerdalsoren Guesthouse (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en een speeltuin voor €93 per nacht.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Staafkerk van Borgund?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenEinemo Apartments (beoordeling: 7.4/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en wandelen aan en ligt op 15 minuten lopen van Staafkerk van Borgund.

Waar logeren in Lærdalsøyri?

Beste goedkope hotels in Lærdalsøyri

Zoekt u een goedkoop hotel in Lærdalsøyri, dan zijn de accommodaties zoals Laerdalsoren Guesthouse en Laerdal Ferie- Og Fritidspark ongetwijfeld uw aandacht waard. Laerdalsoren Guesthouse is een hotel van de economy class, gelegen op nog geen 0,1 km van het stadscentrum. Laerdal Ferie- Og Fritidspark is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Gamle Laerdalsoeyri, dat kamerprijzen vanaf €111 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bij Laerdal Ferie- Og Fritidspark of Old Town Boutiqe Apartments/ Gamle Boutique Leiligheter verblijft u redelijk dicht bij het centrum van Lærdalsøyri. Den gule krambua bevindt zich in het hart van Lærdalsøyri en biedt gratis parkeren, boodschappen dienst en snorkelen.

Kies een hotel naast Staafkerk van Borgund, zoals Einemo Apartments op 5 minuten lopen van het stadscentrum. Om een van de meest interessante attracties van Lærdalsøyri te ervaren kiest u een hotel in de buurt van Noors Centrum voor Wilde Zalm, zoals Laerdalsoren Guesthouse.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Lærdalsøyri te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Old Town Boutiqe Apartments/ Gamle Boutique Leiligheter of Den gule krambua. Lærdalsøyri heeft 3 B&B aanbiedingen, waaronder Old Town Boutiqe Apartments/ Gamle Boutique Leiligheter en Den gule krambua waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Als u Lærdalsøyri bezoekt met uw gezin, denk dan aan Laerdalsoren Guesthouse, een kindvriendelijk hotel met gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en autoverhuur. Laerdal Ferie- Og Fritidspark is een gezellig resort hotel in Lærdalsøyri, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, een picknickplaats en ledikanten belangrijk vinden.

Meer zienMinder