Hotels in Jørpeland

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Jørpeland van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig183 beoordelingen
Kaart
6.5 km van Stadscentrum2.7 km van Prekestolen
Preikestolen bevindt zich op 3 km afstand, terwijl Lysefjord circa 3 km afstand ligt.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig264 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
The Prehistoric Rock-Carvings at Solbakk is binnen een 5-minuten wandelafstand van het 3-sterren Verkshotellet.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
Tau Bed And Breakfast JørpelandBed & Breakfast
Kaart
9.7 km van Stadscentrum
Het Tau Bed And Breakfast is op 45 km van de luchthaven Stavanger en binnen een 10-minuut wandelafstand van de Vatland bushalte.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Jørpeland

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Jørpeland hebben een centrale locatie?

Verkshotellet Jorpeland, beoordeeld met 7.8/10 is het beste hotel met voetmassage, huishouden en pedicure, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Jørpeland?

Verkshotellet Jorpeland beoordeeld met 7.8/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Jørpeland. Deze accommodatie heeft voetmassage, huishouden en pedicure.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Jørpeland?

Preikestolen Basecamp (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met kindermaaltijden, boodschappen dienst en kanoën voor €194 per nacht. U kunt ook Verkshotellet Jorpeland (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €117 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt voetmassage, huishouden en pedicure aan.

Welke hotels in Jørpeland niet ver van Jorpelandsholmen zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenVerkshotellet Jorpeland (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt voetmassage, huishouden en pedicure aan en ligt op 10 minuten lopen van Jorpelandsholmen.

Waar logeren in Jørpeland?

Beste goedkope hotels in Jørpeland

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Jørpeland zijn kunnen ervoor kiezen om in Preikestolen Basecamp te verblijven, met een kamerprijs vanaf €115 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Preikestolen Basecamp in het centrum van Jørpeland hebben. Preikestolen Basecamp is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Preikestolen, dat kamerprijzen vanaf €115 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u het beste uit uw reis naar Jørpeland wilt halen, kies dan voor het gelegen in het stadscentrum Verkshotellet Jorpeland, waar u tevens van een patio, kanoën en wandelen kun genieten. Verkshotellet Jorpeland is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten een patio, kanoën en wandelen aanbiedt.

Overweeg een verblijf aan Verkshotellet Jorpeland, waar u op 5 minuten loopafstand van Stronger together than alone bent. Voor een verblijf in de buurt van Sun Mirror on Klungholmen, boek een kamer in Verkshotellet Jorpeland, dat ook op minder dan 100 meter van Rosehagen Kafe ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen die Jørpeland bezoeken en geïnteresseerd zijn in een verblijf in een huiselijke omgeving kunnen overwegen om een appartement als Verkshotell Guesthouse, gelegen naast Sun Mirror on Klungholmen, te boeken. Verkshotell Guesthouse is een B&B accommodatie op ongeveer 0.3 km van het stadscentrum, die gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en kanoën biedt. Een goed zakenhotel is Preikestolen Basecamp met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en kanoën. Preikestolen Basecamp is een gezellig resort hotel in Jørpeland, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en kanoën belangrijk vinden.

Meer zienMinder