Hotels in Fredvang

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Fredvang van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.4
Geweldig177 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Lydersen Rorbuer Fredvang kijkt uit over de zee en verwelkomt gasten met een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren

Waar logeren in Fredvang?

Beste goedkope hotels in Fredvang

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Fredvang zijn kunnen ervoor kiezen om in Lydersen Rorbuer te verblijven, met een kamerprijs vanaf €79 per nacht. Een goede keuze voor budgetaccommodatie is Lydersen Rorbuer, dat op loopafstand van 5 minuten van het centrum van Fredvang ligt. Lydersen Rorbuer is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Ryten, dat kamerprijzen vanaf €79 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Fredvang zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals Lydersen Rorbuer, een budget locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. Seahouse, Apartment B en Seahouse, Apartment A zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Als u meer wilt weten over de attracties van Fredvang, kies dan voor Lydersen Rorbuer bij Ytresandheia Mountain. Als u graag de sfeer van Fredvang wilt ervaren, kies dan voor een appartement in de buurt van Ytresandheia Mountain, zoals Seahouse, Apartment B.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Fredvang te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Seahouse, Apartment B of Seahouse, Apartment A. B&B's in Fredvang zijn onder andere Heloise'S Accommodation en Seahouse, Apartment A. Wanneer u voor zakelijke doeleinden reist kunt u kiezen voor Lydersen Rorbuer dat gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats biedt. Lydersen Rorbuer is een geweldig resort voor reizigers naar Fredvang die hun vakantie met gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats willen doorbrengen.

Meer zienMinder