Hotels in Etnesjoen

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Etnesjoen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.0
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Fugl Fonix Etnesjoen heeft 31 kamers met uitzicht op de binnenplaats en ligt op nog geen 2 km afstand van Stodle Church.
Vanaf€ 166 /nachtSelecteren

Waar logeren in Etnesjoen?

Beste goedkope hotels in Etnesjoen

Voor de budgetreiziger is Fugl Fonix Hotel in Etnesjoen een goede keuze. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Fugl Fonix Hotel in het centrum van Etnesjoen hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Etnefjorden, zoals het voordelige Fugl Fonix Hotel met de prijs vanaf €133.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in Fugl Fonix Hotel, slechts 350 meter van het centrum van Etnesjoen. Fugl Fonix Hotel is een ander goed hotel in het centrum van Etnesjoen, vlakbij Gjerde kirke.

Als u meer wilt weten over de attracties van Etnesjoen, kies dan voor Fugl Fonix Hotel bij Gjerde kirke. Voor toeristen die op zoek zijn naar accommodatie in de buurt van Etne Church, is Fugl Fonix Hotel een goede optie aangezien het op slechts 10 minuten lopen ervandaan ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mensen die niet te veel geld willen uitgeven kunnen Havn I Etne boeken, want bij dit appartement zijn de gasten van harte welkom te verblijven voor €95 per nacht. Denk aan een verblijf in Havn I Etne of Langfoss, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Als u in Etnesjoen voor zaken bent, boek dan Fugl Fonix Hotel met een nachtclub, huishouden en kindermaaltijden. Fugl Fonix Hotel is een populaire badplaats die ook een nachtclub, huishouden en kindermaaltijden biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Etnesjoen te hebben verkend.

Meer zienMinder